“Mali Čola”: Josip Drinovac iz Mostara niže uspjeh za uspjehom

Kada je prvi put u “Nekim novim klincima” zapjevao: “Ne plači, ja nemam nade, ti nemaš stida, nekada i toga bilo je među ova četiri zida”, odmah je od žirija zaradio nadimak “Mali Čola“.

Od tada Josip Drinovac iz Mostara jednostavno prolazi sve prepreke, izravnim prolazom u svaki idući krug, a tako će vjerujemo biti i u nastavku natjecanja “Neki novi klinci”. Svoje sudionike na natjecanju imaju Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, BiH i Srbija, a Josip je zasad među najboljima.

Za Grude.com mladi talent ističe da ljubav prema pjevanju s njegove strane oduvijek postoji, a ide i u glazbenu školu. Talent je naslijedio od oca koji je glazbenik.

“Moja najveća podrška su roditelji, prijatelji i kolege s kojima surađujem”, govori za Grude.com “Mali Čola”.

Što se tiče toga nadimka, Drinovac govori: “Jako sam sretan i ponosan jer me uspoređuju s jednim od najboljih pjevača na Balkanu”. Ističe da je bio izuzetno sretan i ponosan kad je prvi put prošao dalje, a taj osjećaj ga prati i danas.

“Svaki put na sceni se osjećam ugodno. Prelijep je to osjećaj”, zaključuje ‘Mali Čola’ kojemu je glazbeni uzor ‘Veliki Čola’, Zdravko Čolić.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.