Malena Metkovčanka ljubuških korijena osvojila zlatni gumb u Supertalentu

Devetogodišnja Ena Nižić osvojila je zlatni gumb u Supertalentu.

Ena dolazi iz Metkovića, a korijeni su joj, kako možete i sami prosuditi prema prezimenu iz Ljubuškog.

Ja kad sam bila mala, rekla sam mami da se hoću prijaviti na Supertalent. I onda je ona rekla – dobro, idemo vježbati pjesmu. Ja sam to kao navježbala, jednom sam sve to otpjevala kako treba, ona je rekla, sad znaš pjevati, sad ćemo te voditi na natjecanja, ispričala je Ena u predstavljanju prije nastupa na Supertalentu.

Žiri je na prvu oduševila svojim izgledom i samopouzdanjem, a nakon sjajnog nastupa i četiri glasa da, vratili su ju na pozornicu kako bi svi u isto vrijeme stisnuli zlatni gumb, što se dosada nije još dogodilo.

Situacija je sljedeća. Nije baš da ovo smijem, ali i produkcija nekad radi neke stvari koje ne smije, pa smo se mi sad dogovorili da ćemo zeznuti i produkciju i pravila, i po prvi put u životu, svi skupa dati da, rekla je Maja Šuput koja joj je također poručila da je najljepše obučena kandidatkinja ikada.

Malena Ena je ganula i ostale članove žirija, pa joj je tako Martina Tomčić rekla da je “toliko savršena, toliko preslatka i toliko cijeli paket”.

Bila si čarobna, veličanstvena, a istovremeno jednostavna – bravo!, rekao je Davor Bilman kojeg uz Martinu smatraju strožim dijelom žirija, dok je Fabijan Pavao Medvešek ovoj devetogodišnjoj divi poručio da ima apsolutno sve karakteristike za mjuzikl.

Vrijedno je spomenuti da je Ena prošle godine pobijedila na Festivalu pjevača amatera u Širokom Brijegu.

Dio nastupa ove talentirane djevojčice možete pogledati na Facebook stranici Supertalenta.

Pobjednica širokobriješkog Festivala pjevača amatera nastupa u Supertalentu

(www.jabuka.tv | Foto: Nova TV)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.