Makedonija legalizira marihuanu – Jabuka.tv

Makedonija legalizira marihuanu

Premijer Sjeverne Makedonije Zoran Zaev najavio je dekriminalizaciju i legalizaciju marihuane u turističkim mjestima, kao dio novog paketa ekonomskih mjera za poticaj gospodarstva.

U intervjuu za Deutsche Welle na makedonskom rekao je da dekriminalizacija i legalizacija marihuane “može mnogo pomoći turizmu i ugostiteljstvu” i da je plan da to bude kontrolirano kao u Amsterdamu.

Ideja je da se da mogućnost u turističkim mjestima, uključujući Skoplje, da se u postojećim i novim kafićima konzumira marihuana, da bude određenih standarda ventilacije i dokaza porijekla marihuane, rekao je Zaev.

Vjerujem da maloj zemlji to može donijeti ozbiljan razvoj ugostiteljstva i turizma, imajući u vidu naša prekrasna turistička mjesta: Strugu, Ohrid, Resen, Dojran, Skoplje, Berovo, Mavrovo i sva druga, dodao je Zaev.

Po njegovim riječima, taj plan je na javnoj debati i, ako se pokaže da je opće javno mišljenje pozitivno, prelazi se na pripremu zakona o tome.

(Hina)


18 komentara

  • , bilo je i vrime. Ta trava iltiga brstina je jos samo kod nas i ostalih zemalja iz 15. stoljeca nešto kao babaroga. Ali rođo, rakije samo deri, nisi musko ako nemoš litar stuc. Pa unda udri po zeni i dici

  • Prvo u Hr di je već najavljeno al zbog korone se ne spominje. Zakon spreman. Onda ce i BiH prekopirati sve kao i inače šta može. Onda će se krstit idioti kako to, a jučer bila droga? E moj glupi narode, udri ti po rakiji.

  • I ovako nam je omladina u kurcu.
    Jos da se ovo uvede. Ali vec je ima.
    Dodite u vecernjim satima na zoricevinu pa ce te vidjeti razmjenu, pozzz.

  • civilizirana zemlja ko hoće nek puši za svoje potrebe da ne daje drugim ok truju nas i sa gmo raznim pesticidim politika kaže da nam želi dobro što su nam dali dobro otimaju ne daju posla mladima samo odabranima ne daju mirovine plate pa kad nam žele dobro neka odavde počmu

  • Ovi sto to podržvaju nemaju djecu, njima su se djeca dogodila slučajno. Ološ, anarhisti, bezbošci vladaju svijetom. Sve što je loše prikazuju kao dobro dok za prave vrijednosti prozivaju nas nazadnim. Svijet ide sve više u provaliju. Molite se Bogu da nam djeca ne zalutaju kao i za jadnu siročad a ovaj što odobrava zlo da bi malo zaradio neka kupuje svojoj djeci marihuanu pa neka bauljaju po ulicama obezglavljena, šupljeg mozga. Ali ne neće, on koji to zlo odobrava on ce svoju djecu sigurno slati na visoke škole dok će budaletine, oni koji su stariji, ili jadna omladina bez pažnje roditelja kupovati zlo ovog svijeta. Djeco razmislite zašto je ovoliko droge u opticaju a kriminalcima odgovara raspušten odgoj omladine. Pogledajte razorene obitelji gdje se djeca drogiraju. Sotona vam donosi tu tzv.uživanciju. Želite li u zagrljaj sotone?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.