Majčinstvo i propali brak: Jennifer Aniston progovorila o najbolnijoj ženskoj temi

U jednom od najintimnijih intervjua koje je dala slavna glumica Jennifer Aniston iznijela je detalje privatnog života, o kojima do sada nije govorila. Razgovor je vodila sa suprugom voditelja Jimmyja Kimmela, Molly McNearney, a sve je završilo na naslovnici najnovijeg broja InStylea.

49-godišnja glumica Jennifer Aniston, omiljeno lice iz humoristične serije‘Prijatelji’, otkrila je kako joj razvod od Justina Therouxa nije ostavio gorak okus u ustima te da joj nije slomio srce.

Sve te pretpostavke… ‘Jen ne može zadržati muškarca’ i ‘Jen odbija imati djecu jer je sebična i najvažnija joj je karijera’… A nitko ne zna što se doista događa iza zatvorenih vrata, rekla je Jennifer Aniston, aludirajući time i na česte prozivke zašto nije postala majka.

Nitko ne zna kroz što sam sve doista prošla emocionalno, niti kakve sam sve medicinske zahvate imala. Postoji taj konstantni pritisak na žene da moraju postati majke, a ako se u tome ne ostvare, ‘oštećena su i loša roba’. Možda moja svrha na ovom planetu nije bila da rađam. Možda sam ovdje zbog nekih drugih stvari…

Čini se kako je Jennifer Aniston dozlogrdilo jer se osim privatnih stvari odlučila u javnosti obračunati s onima koji je prozivaju.

Žene se stalno uspoređuje na temelju njihova izgleda i onoga što nose. Kada par prekine u Hollywoodu, žena je ta koja je prezrena, koja je ostavljena sama i tužna. Ona je propali slučaj. Kada ste igdje vidjeli da se uz muškarce koristi naziv usidjelica?, nastavila se obrušavati Jennifer, dodajući kako je najviše ružnih iskustava u Hollywoodu imala sa svojim kolegicama, a ne kolegama. Unatoč svemu, nikoga nije imenovala, javlja Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.