Maja Šuput otkrila koji je najveći bakšiš dobila od kuma na svadbi

Pjevačica Maja Šuput gostovala je na Happy FM radiju gdje je govorila o privatnim i poslovnim planovima.

Jedno od pitanja postavio joj je pjevač Ivan Zak kojeg je zanimalo koji je najveći iznos dobila od kuma na svadbi kad je pjevala pjesmu “Svatovska”.

Maja je čest gost na svadbama, a upravo ova pjesma je jedna od najtraženijih, zbog dobro poznatog stiha Vadi kume keš.

Mogu se sjetiti nešto iz recentnije povijesti, pa jednom je kum ostavio 3000 eura. Ne sjećam se od prijašnjih svadbi, ali ovo je od zadnjih par mjeseci da je čovjek ostavio na ‘Svatovskoj‘. Svidjela mu se pjesma, kazala je vrckava pjevačica.

Gostujući u emisiji Happy Special Show ispričala je i što joj se nedavno dogodilo tijekom gaže u Dubrovniku.

Prije dvadesetak dana na nastupu u Dubrovniku slomila je nožni prst, ali to je nije spriječilo da odradi sve dogovorene gaže, nikome nije ni rekla, osim Marku Grubniću koji je za iduće nastupe birao duge haljine i ravne cipele, otkrila je Maja.

@happy_fm Koliko je Maja najviše bakše dobila od kuma na svadbi? 🤑 #happyfm #festivalhitova ♬ original sound – Happy FM

Također, dodala je kako je okružena pravim ljudima, kako je svatko od njih je najbolji u svome poslu i kako se ona se u njega ne miješa.

Rijetko se dogodilo u 20 godina da sam rekla Marku Grubniću da mi se nešto ne sviđa. On vrlo rijetko i omane, no obučem ja iako mi se i ne sviđa. Ja bih došla jednobojna ili dvobojna jer sam privatno vrlo klasična i dosadna. Zato na sceni volim šokirati, jer bi mi bila uvreda da prođem nezamijećeno.

To ne volim, nego neka bude čudno, izazove reakciju, a ne da moje pojavljivanje prođe nezamijećeno – to je onda gubljenje vremena, a vremena nemam. Ne bih naravno htjela nikoga uvrijediti, ali kada idem do dućana neprepoznatljiva sam i pitaju me je l’ hoćete i ove boce, našalila se Maja i dodala:

Privatno se ni ne češljam, mislim perem se, moj muž je rekao da doma izgledam kao opanak, častimo se doma i moramo se smijati, ali je zato ponosan kako izgledam navečer – po danu folklor po noći Dior…

(www.jabuka.tv | Foto: Instagram)

7 komentara

  • Ovo svakako i nije Maja, nje se sjecam kao slatke djevojcice,ravnih grudi i tankih usnica. Vrckave i simpaticne.

  • Ajde uslikaj se bez botoksa a ja sam te vidio ne našminkanu našta ličiš ni na šta bože sačuvaj nebi te ni mater poznala a i jesi bože sačuvaj fuj

    • I ti i ovaj iznad komentirajte svoju kućnu žensku čeljad a ostavite ovu ženu na miru.Fuj ste vi sa svojim komentarima!Stavi ti sliku da te vidimo na šta ličiš!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.