Maja Šuput objavila nove fotografije sinčića i otkrila kakvo su mu neobično ime dali

Maja Šuput, koja je nedavno postala majka, objavila je ime koje je sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim odabrala za svojeg sinčića.

Maleni će se zvati Bloom Tatarinov.

O neobičnom imenu za svojeg podmlatka fanove je obavijestila putem Instagram profila te usput objavila i nekoliko njegovih fotografija.

Bok ekipa, konačno da se i ja javim… Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici.

Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i s osmjehom u glasu. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom, napisala je u sinovo ime mama Maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Bože moj,koja je ova glupača bez trunke karaktera. Svaki dan ona je u medijima ali za to su krivi novinari koji nas truju ovakvim jadnicima. I vrhunac svega ime djetetu: Bloom!! Nema dalje, gasi sve motaj kablove

  • Bloom, a ne nisi nagrdila djete imenom, zaista svaka ti cast.
    Tacno i treba svi da crknemo kad je ovo neka bitna persona o kojoj se svaki dan pise

  • Evo ispa da nikad ni jedna zena nije rodila, da ni jedna nema sinove i kceri, da svakoj majci svoje dijete nije najljepše, tako isto i ime… Samo da je Maja plastična lutka rodila… STRASNO vise o cemu pisu..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.