Magični prizori: Pogledajte predivno uređene blagdanske lokacije u Mostaru

Svi koji budu ove godine posjetili Advent u Mostaru i oni koji budu šetali Lenjinovim šetalištem i parkom Zrinjevac uživat će u blagdanskom ozračju koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Ulice se ljeskaju u kiši, prolaznici iskorištavaju slobodnu večer za šetnju, a većina šetača se zaustavlja ispred postavljenih ukrasa i pravi magične fotografije.

U parku Zrinjevac uređeno je drveće, fontana, ali su i postavljene svjetleće kugle koje u večernjim satima ostavljaju bez daha.

Manifestacija ”Advent u Mostaru” započela je paljenjem prve adventske svijeće i koncertom sestara Husar, a blagdanske kućice s radom će započeti 4. prosinca. 

Osim što ćete moći šetati, uživati u blagdanskom ozračju moći ćete kušati domaća jela i pića koja će vas sigurno mamiti na kušanje. Na adventu ćete moći uživati u slanim i slatkim jelima, među kojima su i svima omiljene fritule i palačinke.

Osim toga, šetnja parkom postaje uistinu magična zahvaljujući lampicama na stablima koje kreiraju posebnu blagdansku i romantičnu atmosferu.

(www.jabuka.tv)

25 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.