Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom! – Jabuka.tv

Mađarska u ponoć zatvara granicu s Hrvatskom!

Mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto najavio je nakon sastanka Nacionalnog vijeća za sigurnost kako će Mađarska u ponoć zatvoriti granicu s Hrvatskom.

Szijjarto je rekao kako će na granici napraviti dvije tranzitne zone na kojima će se imigranti moći prijaviti za azil. O zatvaranju granice, kaže Szijjarto, obavijestili su Hrvatsku, Srbiju, Poljsku, Austriju, Slovačku i Njemačku. Szijjarto je dodao kao čelnici EU nisu usjeli postići dogovor o zaštiti grčke granice te da je jasno kako Mađarska mora osigurati vanjsku granicu Schengena. Ministar unutarnjih poslova, Ranko Ostojić, još je ranije tijekom prijepodneva rekao kako Hrvatska ima rješenje i ako Mađarska odluči zatvoriti granicu. Nije rekao detalje te je naglasio da su u kontaktu sa Slovenijom.


1 komentar

  • Ma bravo Mađari. Tako se brani državni interes i opće dobro, a ne kao kod nas u Hrvatskoj-iako sam i ja kao i većina Hrvata iz naše Hercegovine. Oni naši jadni SDP-ci nemaju nikakva plana budaletine, a stalno prodaju nekakve mantre i magle o planu b, c, f, a neznaju sami ni di udaraju ni u šta udaraju. Ne piše nam se dobro s ovakvim cirkusantima na vlasti. Srićom brzo će izbori,pa će valjda u ropotarnicu komunističkih strašila gdje im i jest mjesto.Kad sam ja s obitelji prije otprilike malo više od mjesec dana išao na more-kaže mi carinik-ako ti nađem makar čekić u autu,vratit ću te nazad!Valjda je čovjek pomislio da iđen dole negdi na bauštelu, a ne na odmor.
    A VIDI OVE PUSTE MIGRANTE-EKONOMSKE. Ulaze u Hrvatsku ,ko da su je oslobodili ili rodili. Ne može im niko ništa. Nit se zna tko su , nit što su . Pobacali dokumente i ulaze u Hrvatsku i druge države kako im se svidi. kako to da su oni iznad zakona. Kako oni mogu putovat i ulazit u državu kako im se prohtije , a ja moran na granici otvarat gepek i pokazivat policajcu da nemam uza se običan čekić.
    Izgleda da je netko odozgo -postavio tako stvari da se oni kod nas osjećaju kao kod svoje kuće a mi bi se trebali stidjeti što ih ne primamo kao drage goste jer smo u protivnom fašisti.
    Koji cinizam i licemjerje. Zato podržavam odluku Mađarske vlade i parlamenta. Reda mora biti. Ne samo za nas domaće , nego za sve. Za njih još više jer se tu dovuklo svega i svačega.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.