Luka Modrić ostvario želju dječaku koji je bio žrtva vršnjačkog nasilja

Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, pokazao je svoje veliko srce i solidarnost prema žrtvama vršnjačkog nasilja, ispunivši dugogodišnju želju 13-godišnjem Janu iz Zagreba.

Jan je, poput mnoge djece diljem svijeta, prošao kroz teške životne situacije, no unatoč tome, zrači iznimnim optimizmom i hrabrošću. Kao veliki obožavatelj Luke Modrića, Jan je s ponosom držao reprezentativni dres svog heroja na zidu svoje sobe.

Ovaj dirljiv susret dogodio se kada je Luka Modrić izdvojio dragocjeno vrijeme između treninga kako bi ostvario Janov san. Uz srdačan osmijeh na licu, Modrić se fotografirao s Janom, potpisao dres te mu darovao i album sa sličicama “Vatreni put”, stvarajući tako trenutak za vječnu uspomenu.

Gest ovakve solidarnosti i podrške daje nadu i inspiraciju ne samo Janu, već i mnogoj drugoj djeci koja se suočavaju s asličnim izazovima. Luka Modrić, svojom gestom, šalje snažnu poruku o važnosti empatije, podrške i borbe protiv nasilja među mladima.

Ova topla priča podsjeća nas koliko je važno da javne osobe poput Luke Modrića koriste svoj utjecaj kako bi potaknule pozitivne promjene u društvu, te kako mala gesta ljubaznosti može imati dubok i trajan utjecaj na život pojedinca.

Janov susret s Lukom Modrićem ostat će nezaboravan trenutak u njegovom životu a susret Jana i Luke je objavio Hrvatski nogometni savez na Facebook profilu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.