Luka Menalo na pragu transfera iz Dinama

Čini se kako bi se ove zime ponovo mogla otvoriti trgovačka cesta na relaciji Dinamo – Rijeka.

Naime, u riječkim kuloarima se ovih dana podosta priča o mogućem transferu mladog i perspektivnog vratara Ivana Nevistića i to baš u redove ligaškog rivala, zagrebačkog Dinama.

Nevistić je trenutno jedan od najboljih igrača Rijeke i uz Dinamova Dominika Livakovića svakako je ponajbolji vratar Prve HNL koji možda već lagano kuca i na vrata reprezentacije, dakako u ulozi zamjenskog golmana.

Priča je, navodno, ovakva.

Dinamo bi pokušao akvizirati Nevistića, za kojeg Rijeka, opet moramo reći navodno, potražuje otprilike onoliko koliko je Lokomotiva zaradila na Ivi Grbiću, dakle oko 3.5 milijuna eura plus još ponešto kroz bonuse, ali “modri” bi u ovom slučaju umjesto gotovine na Rujevicu za stalno poslali dvojicu mladih i perspektivnih nogometaša, Luku Menala i Sandra Kulenovića.

Menalo i Kulenović već igraju za Rijeku, ali su na posudbi i Rijeka bi ih, navodno, vrlo rado ostavila, ali problem su dakako financije. Razmjena bi tu bila, zapravo, idealna jer Nevistić vrijedi 800 tisuća eura, dok Menalo košta 800 tisuća, a Kulenović 750 tisuća eura, piše Net.hr.

No, problem je što Nevistiću cijena raste i potražuje ga podosta klubova, navodno i neka zvučna imena iz Serie A, dok su Menalo i Kulenović praktički na transfer-listi u Dinamu i za njih se ne može dobiti više od inicijalne cijene.

Postoji vjerojatno opcija u kojoj bi Dinamo uz Menala i Kulenovića pod račun nadoplatio još neku cifru, kako bi se doguralo do željene svote, ali o tom potom. I na koncu još nam samo ostaje zapitati se. Ako ovaj transfer doista prođe, to bi moglo značiti da Dominik Livaković već ove zime ili sljedećeg ljeta napušta Dinamo?

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.