Lufthansa započela nove letove iz Njemačke za BiH

Kompanija Lufthansa obavila je u ponedjeljak prvi let na relaciji Frankfurt – Sarajevo – Frankfurt. Radi se o povezanosti glavnog grada BiH s glavnim čvorištem Lufthanse u Njemačkoj.

Kao nastavak kontinuiranih napora da se zadovolje potrebe i zahtjevi za putovanja zrakoplovom, usprkos raznim ograničenjima putovanja koja su trenutno na snazi, Lufthansa je danas uspostavila redovnu liniju Sarajevo – Frankfurt.

Ova respektabilna kompanija će na toj relaciji u svibnju letjeti do četiri puta tjedno iz/za Sarajevo, zrakoplovom tipa Airbus A319. Već od lipnja tekuće godine planirano je do sedam letova tjedno, priopćili su s Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Uspostavom tih letova za Sarajevo, Lufthansa Grupacija će svojim putnicima širom svijeta ponuditi bolje veze s Bosnom i Hercegovinom. LH Grupacija na taj način dopunjuje već postojeće veze Austrian Airlinesa za Sarajevo iz Beča ali istovremeno nudi mogućnost putnicima iz Bosne i Hercegovine da iskoriste sve prednosti svjetske mreže Lufthansa Grupacije.

Zbog negativnih efekata prouzrokovanih pandemijom COVID-19, pogotovo u sektoru avijacije, sve aviokompanije svakodnevno preispituju poslovne aktivnosti i prilagođavaju ih aktualnoj situaciji. Svjesni te činjenice ali i zahtjeva i očekivanja korisnika usluga, Međunarodni aerodrom Sarajevo kontinuirano poduzima aktivnosti u pravcu da se aviooperacije održe, prošire i povećaju, što važi i za letove Lufthansa Grupacije, priopćeno je.

(www.jabuka.tv | Foto: Zračna luka Sarajevo)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.