Lude ugovorne klauzule: Neymaru se plaća da šuti i bude ljubazan

Prema onom što stoji u Neymarovom ugovoru, čini se da je umjesto kažnjavanja igrača, PSG odabrao da ih plaća da se lijepo ponašaju.

Koncept njihova kažnjavanja zbog lošeg ponašanja nije baš kao u Engleskoj te su u Francuskoj opcije bonusa za dobro ponašanje uobičajene. Neymaru se tako plaća ogromna svota ne samo za to da bi uspio i pokupio individualne nagrade nego i za propisno ponašanje.

U klubu o kojem mnogi misle da trener ima malo kontrole, to je očito PSG-ov način da se igrači pokažu. Multimilijunski bonus samo za šutnju oko odabira momčadi najbolji je primjer tome. Neymar je, također, plaćen da bude ljubazan prema navijačima.

Ove sezone PSG ima ambiciju napredovati u Ligi prvaka, a to je bio i jedan od glavnih razloga zašto su potpisali Neymara i Mbappea. Međutim, prošla sezona nije dobro prošla i to je stajalo posla Unaija Emeryja, piše Gol.hr.

Ista očekivanja su i ove sezone, a sama pomisao na ispadanje u Ligi prvaka i potencijalni odlazak u Europsku ligu za PSG bi bio katastrofa.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.