Lucija Stipanović pobjednica treće sezone Zvjezdica – Jabuka.tv

Lucija Stipanović pobjednica treće sezone Zvjezdica

U desetoj finalnoj emisiji Zvjezdica s tri nastupa je briljirala 15-godišnja Riječanka Lucija Stipanović te prema odluci žirija postala nova RTL-ova Zvjezdica.

U prvom krugu natjecanja desetero kandidata se predstavilo članovima žirija: Miji Negovetić, Indiri Levak, Enisu Bešlagiću, Luki Nižetiću te Zdravku Šljivcu, a njih pet je ušlo u superfinalni krug. To su bili Đana Smajo, Martin Kosovec, Ani Gnand, Lucija Stipanović te Ivona Bilić-Prcić. Žiri se našao na velikim mukama jer su svi kandidati odradili vrhunske izvedbe, ali samo njih troje je moglo proći u veliku završnicu u kojoj su se naposljetku našle Lucija, Đana i Ivona, piše Index.hr.

Lucija Stipanović je otpjevala pjesmu Adagio i izazvala apsolutne ovacije žirija što je u konačnom zbiru bilo dovoljno za njezinu pobjedu. 15-godišnja Lucija je već od samog prijavljivanja u Zvjezdice rekla kako se nada da će se jednog dana profesionalno baviti pjevanjem te kako je glazba njezin život.

Pobjeda je sama po sebi velika nagrada za trud koji ulažem u pjevanje, ali i za trud i znanje kojeg drugi ulažu u mene. Ako nakon pobjede u Zvjezdicama nešto bude biti će super, a ako ne, opet dobro, poručila je nova RTL-ova Zvjezdica Lucija!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.