LU Ričina Proložac sekcija Podi pobjednik 6. Lovačkog malonogometnog turnira u Buhovu

U srijedu je završen šesti Lovački malonogometni turnir Buhovo 2019.

Preko 1000 ljudi ispratilo je završnu finalnu večer 6. Lovačkog malonogometnog turnira Buhovo 2019. godine.

Na kraju najviše razloga za slavlje imali su igrači i članovi Lovačke udruge Ričina Proložac sekcija Podi koji su u finalu s 2:0 bili bolji od ekipe Što poleti ne odleti što sleti ne poleti.

Utakmica je opravdala očekivanja i bila je dostojna finala nekog profesionalnog turnira. Ovom pobjedom u odlučujućem susretu Imoćanima je pripala nagrada od četiri živa divlja vepra, dok su poraženi igrači iz Čitluka zaslužili nagradu od dva divlja vepra.

Najbolji strijelac i igrač je Marijan Maršić iz pobjedničke ekipe Prološca dok je najbolji vratar Karlo Pehar iz ekipe Što poleti ne odleti što sleti ne poleti. Najveselija ekipa je Bonaca a najborbenija Studenci. Pokal za fair play završio je u rukama predstavnika Berete Klobuk. Najstariji strijelac i igrač turnira bio je Mladen Sesar Geca iz domaće ekipe Gazele Buhovo.

Inače u borbi za treće mjesto Rujan je nakon penala s 5:4 bio bolji od Vinjana te tako osigurao nagradu od jednog vepra. A jednog vepra dobio je i najsretniji sudionik vrlo bogate tombole koju je pripremio organizator.

Uz glazbu uživo veselilo se do ranih jutarnjih sati.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.