Lovrinović: Komšić i DF za mene su neprihvatljivi kao partneri

Šef Kluba zastupnika iz reda Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH u Parlamentarnoj skupštini BiH Nikola Lovrinović rekao je kako su za njega Željko Komšić i Demokratska fronta (DF) neprihvatljivi partneri za formiranje vlasti.

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) BiH još uvijek se nije oglasila u vezi s najavom Demokratske fronte (DF) da će se upustiti u pregovore o formiranju vlasti na državnoj razini i razini entiteta Federacija BiH.

Šef Kluba zastupnika HDZ-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikola Lovrinović je za Klix.ba na pitanje jesu li za njega za njega Komšić i DF prihvatljivi kao partneri u vlasti kazao:

Meni osobno je neprihvatljiv i on i stranka, jasno je poručio Lovrinović.

Lovrinovića su pitali i da obrazloži stav zbog kojeg smatra kako Komšić nije poželjan partner za formiranje vlasti na razini države BiH i njezinog entiteta FBiH.

Zato što izigravaju političku volju hrvatskoga naroda, negiraju politička prava konstitutivnih naroda i zato što imaju sve elemente totalitarističke stranke, zaključio je Lovrinović.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Komsic je partner SDA i saveznik dobrih izbornih rezultata HDZ- ci… Sad ce se vidjeti principjelnost HNS- ora i hrvatskih legitimnih prestavnika. Jer tko sa DF- tom i Komsicem tikve sadio onda ce ih i brati. Pred nama je zanimljivo razdoblje dogadanja. Bakiru i SDA – je ove smutnje odgovaraju, jer sa Komsicevim DF- om opet zele naskoditi hrvatima u Federaciji. Samo ce DF- ta biti isturena na prve vatrene linije a sprovoditi ce se politika SDA i Bakira… Veselo razdoblje i veliki zastoj na zalost na svim nivoima vlasti je pred nama…

  • Lovrinovicu ne leti pred rudu. Pitaj Dragana sto ces reci i sa kim sjediti… Da ne budes ti visak u toj igri. Vidi gdje je Karamatic u zadnje vrijeme i koliko mu se daje medijskog prostora a sjeti ss svega pred izbore. Gdje je sada taj covjek…?!!!!

    1
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.