Love in Mepas Mall

U Mepas Mall je stigao svima omiljeni mjesec u godini – mjesec u kojem slavimo ljubav!

U ovoj veljači Mepas Mall ima samo jednu misiju – usrećiti svoje posjetitelje!

Prođite kroz vrata ljubavi i osjetite čaroliju koja je zavladala centrom. Budite posebno romantični otkrivajući mjesta za poljupce i podsjetite se zašto je baš vaša ljubavna priča posebna! Poljupcem pokažite svojim najdražima koliko ste im zahvalni na svemu što su učinili za vas, koliko su jedinstveni i koliko vam znači njihova podrška.

Fotkajte se na posebno dekoriranim mjestima u centru i sačuvajte uspomene na ovaj Dan zaljubljenih.

Širite duh ljubavi i podijelite svoje fotografije na društvenim mrežama uz hashtag #loveinmepasmall, a vlasnike najkreativnijih fotki očekuju i simpatične nagrade!

Uz posebno dekorirane kutke ljubavi, u Mepas Mallu vas očekuje i odlična ponuda darova kojim ćete obradovati vama dragu osobu. Pronađite mali znak pažnje za najdraže u radnjama centra i ne zaboravite da poklonu posebnu čar daje ljubav s kojom ga tražite i darujete.

U mjesecu ljubavi sve posjetitelje će obradovati i vesela iznenađenja na posebnom eventu 13.02.

U kalendaru veljače zabilježite 13. dan i 18:00 sati jer sve posjetitelje očekuje bogata zabava uz balone, najljepše ruže i slatka iznenađenja.

Posjetite Mepas Mall i napravite savršenu  uvertiru za Dan zaljubljenih.

Ako ste u potrazi za savršenim mjestom gdje ćete proslaviti Dan zaljubljenih pogledajte ponudu Hotela Mepas te se uz posebne ponude u potpunosti opustite i posvetite voljenoj osobi.

Ukoliko tražite romantičnu večer sa vrhunskim gastronomskim doživljajem, savršen izbor je restoran Prestige čija ponuda vas čeka na linku.

Iskoristite ovaj mjesec, ali i svaki drugi, kako biste učinili nešto lijepo za voljenu osobu, budite glasnici ljubavi, jer ona istinski pokreće svijet!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu