Lorens Listo upisao 12. pobjedu u skokovima sa Starog mosta

Lorens Listo obranio je titulu pobjednika u tradicionalnim skokovima sa Starog mosta.

današnje natjecanje u skokovima sa Staroga mosta bili su 452. po redu, a pobjedu je u skokovima na glavu po 12. put upisao Listo.

Listo se tako približio na pobjedu zaostatka u odnosu na legendarnog Emira Balića.

Titulu pobjednika u kategoriji skokova na noge odnio je Igor Kazić sa 100 osvojenih bodova.

U gradu na Neretvi za vrijeme ovog natjecanja bilo je lijepo vrijeme što je ujedno privuklo i dosta posjetitelja koji su mogli uživati u vrhunskoj zabavi i spektakularni skokovima natjecatelja.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • nedaju hrvatima iz mostara da se takmice,a bosnjaci najglasniji zagovornici jedinstvenog mostara .netreba obracati pozornost na desavanja u njihovoj avliji !!!!!!

    4
    1
  • Bože kako se prave lažni mitovi. Kakvi 452. skokovi pa nema ih ni četerdeset. Za vrijeme osmanlijske vlasti niko nije smio vodi, a nitko nije ni znao plivati. Prvi puta službeno skokovi bili kada je Tito posjećivao Mostar pedesetih godina. Tokom rata devedesetih niko nije smio ni primirisati Neretvi a kamoli službeno skakati.

    • Ma nisu to bili skokovi, već te bace u Neretvu, a kako korito nije bilo očišćeno, svi bi se razbili o stijene, pa i ako zna plivati. Tek je za vrijeme Juge očišćeno korito podno mosta.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.