Ljuti Dolac bi trebao dobiti dječji vrtić i dvoranu

Mjesnu zajednicu Ljuti Dolac i Groblje mira na Bilima posjetili su političari, objavio je u nedjelju Grad Široki Brijeg.

U izaslanstvu su bili državni tajnik Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas, ministar financija i dopredsjednik Vlade Federacije BiH Toni Kraljević, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović, gradonačelnik Širokoga Brijega Miro Kraljević i predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović.

Tema sastanka bila su planirane projektne aktivnosti u Ljutom Docu. Riječ je o izgradnji dječjeg vrtića i višenamjenskog prostora ili dvorane.

Političari ponovno obišli širokobriješku Gimnaziju

Planirana je adaptacija već postojećih prostorija i njihova nadogradnja kako bi se stvorili najbolji mogući uvjeti. Svi sudionici su izrazili podršku kvalitetnim projektima koji će na najbolji mogu način utjecati na razvoj ovog kraja. Domaćini su izrazili zahvalnost posjeti i na prigodan način uručili simbolične darove, navode iz Grada.

Nakon posjete Ljutom Docu izaslanstvo se uputilo na Groblje mira na Bilima. Kroz razgovor istaknuta je važnost ovog projekta. Predstavljene su i planirane aktivnosti u narednom razdoblju, zaključuje se u objavi Grada Širokoga Brijega.

(www.jabuka.tv)

36 komentara

  • A cije ce nego HDZ obitelji se tamo zaposljavati. To nesta novo. Ne, nije novo, to je konstanta.
   Priblizavaju se izbori u HR pa ce uputno i emisari dolaziti i nuditi. HDZ nikako da shvati da su izigrali sav narod koji im je tako silno vjerovao i to nikome kao njima. Jednostavno, oni mogu samo na makinacijama zivjeti dalje i uz potporu uhljeba i slijepih obozavatelja. Narod se u njih dubinski razočarao i to se vise ne moze popraviti.

 • A hoćete li nam,i djecu praviti sramote jedne? Više od 30 godina niste uložili ništa u pojedine školske zgrade. Obecavali ste narodu treći kanal treci entitet izborni zakon. Brko čak obećavao sve i svašta oko duvanjske stanice; te škola te dvorane te ovo ono te ono….a zapravo ništa…vraćam se na ocetak ublehe hoćete li nam djecu praviti i hraniti? Hoćete li? Pitam za prijatelja, ublehe jedne

 • Na pročelje objekta postaviti grb plemenite loze Čovića. Ispred objekta postaviti kip druga Doobročinitelj u prirodnoj veličini.

 • Izborna godina,bojim se da su to samo pusta obećanja,kao što su i dosad radili puno obećanja malo rada,Miro samo priča a 30 godina nisu vodu pitku doveli,djeca u školam nemaju dvoranu za tjelesno u školi voda za piće ne valja,u svemu su zakazali,gospodo hoćemo djela ne priče

  • Zašto se ne bore da ljeti bar jednom ima bus,Ane kao da živimo u 15 vijeku.U Kokorinu ima pet puta bus dnevno,a ovamo 4 sela nema ljeti nikako.A Korina vam ja kod Nevesinja..Komu će praviti vrtić kad djece nema.To je samo prelijevanje iz šupljeg u prazno

 • Šta će vrtić gdje su djeca? Kroz četiri sela nema bus u kokorinu u Nevesinje ima pet puta neka ih je sram. Nema svak auto pred kućom da vozi.

 • Za Seka,seke mili idi u kokorinu ti si mostarka,a ne Škuturka iz LJUTOG DOCA u gradu Široki Brig,idi u Nevesinje, Gacko,avtovac itd ne pripadaš iza Žovnice ili Kobilovače , arivederci,vozdra,ćao bao,a i Dragan nije Ljutodočanin kako bi nekad reka moj Široki Brig, lažnjak, mostarac brato veležovac,prija rata 70% blaćana su bili veliki dinamovci,

 • Dovoljno je vidjeti glave iz sela koje su oko Dragana i Mire na slici. Sve vam je jasno a pritom svi zajedno poput Miličevića, Čovića, Ćorića nemaju jedan pošteno završen fakultet. Mrš uhljebi!

 • Ne smetaju meni toliko HDZ-ovci, nego pripadnici stranke koji su ga nazivali
  ” strankom opasnih namjera” a sad su se uspješno infiltrirali u istu . A istinskim pripadnicima HDZ-a koji vole hrvatski narod i Hrvatsku poručujem povijest vam oprostiti neće što se niste pobrinuli da se “bivši kadar” ukloni s političke scene.

 • Mogu mirno reći da sam kao mještanin jako nezadovoljan jer nemamo vodovod. Svi uvjeti kao i potreba za tim je prisutna. Neka se pokrene netko tko ima ovlasti i tko odgovara za to.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.