LJUBUŠKI: Vozilom usmrtio pješakinju

U subotu 17. studenoga u 19:10 h, u mjestu Donji Radišići, općina Ljubuški, dogodila je se teška prometna nezgoda u kojoj je smrtno stradala pješakinja Luca Spajić (73) iz Donjih Radišića.

Očevid su izvršili dežurna županijska tužiteljica i policijski službenici PU Ljubuški a izvršenim očevidom utvrđeno je slijedeće:
U navedeno vrijeme magistralnom cestom M6 iz smjera Vitine se kretalo motorno vozilo marke Audi tip 4B, kojim je upravljao D. M. (33) iz Donjih Radišića.

U kritičnom trenutku navedeno vozilo prednjim desnim dijelom udarilo je u pješakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede od kojih je na licu mjesta podlegla.
Po nalogu dežurne županijske tužiteljice izvršena je obdukcija tijela stradale pješakinje. Uzeti su uzorci krvi vozača i stradale pješakinje, te ćemo iste poslati na analizu. Navedeno vozilo privremeno je oduzeto te će se izvršiti vještačenje tehničke ispravnosti istoga.

Vozač Audija D. M. (33) lišen je slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada po čijem završetku je pušten na slobodu.

Nakon kompletiranja dokumentacije PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv D. M. (33).

(mupzzh.ba)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.