LJUBUŠKI: Sudarilo se pet automobila, četiri osobe ozlijeđene

Tijekom četvrtka PU Ljubuški evidentirala je jednu prometnu nezgodu u kojoj su četiri osobe zadobile tjelesne ozljede, i u kojoj je na pet motornih vozila nastala materijalna šteta.

Ova prometna nezgoda dogodila je se jučer u 15:15 h, na raskrižju Ulice Stjepana Radića i Ulice bana Jelačića u Ljubuškom. Izvršenim očevidom utvrđeno je da su se u navedeno vrijeme Ulicom bana Jelačića, iz smjera Teskere u smjeru kružnog toka, kretali motorno vozilo marke BMW tip 320, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao J. R. (23) iz Vašarovića i motorno vozilo marke VW Cady, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao D. D. (31) iz Širokog Brijega.

Dolaskom na raskrižje motorno vozilo marke BMW, kojim je upravljao J. R. (23), ostvarilo je kontakt s motornim vozilom marke Mercedes tip 123, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao A. Š. (60) iz Ljubuškog, a koje se uključivalo u promet iz Ulice Stjepana Radića, nakon čega je u stražnji dio BMW-a udarilo motorno vozilo VW Cady, kojim je upravljao D. D. (31).

U ovoj nezgodi tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja zadobili su vozač BMW-a J. R. (23), te suvozač u BMW-u M. P. (20), dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozač Mercedesa M. Š. (60) i vozač VW Cady-a D. D. (31).

Velika materijalna šteta nastala je na svim navedenim vozilima, kao i na motornim vozilima marke Peugeot i Toyota Yaris, koja su se nalazila parkirana na nogostupu. Od vozača Mercedesa i vozača BMW-a uzeti su uzorci krvi, koji će biti poslati na vještačenje, a vozač VW Cady-a je alkotestiran – izmjereno mu je 0,00 ‰ alkohola u dahu.

MUP ŽZH

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.