Ljubuški: Poznato kada kreće prodaja ulaznica za veliki koncert Halida Bešlića

Nakon dugo vremena i brojnih mjera koje su stupile na snagu nakon pojave koronavirusa, konačno će se održati prvi veliki koncert u Bosni i Hercegovini.

Led će probiti najveća glazbena bosanskohercegovačka zvijezda Halid Bešlić, a nastupit će 1.srpnja 2021. godine na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Legenda narodne glazbe Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i kod mlađe publike. U svojih preko 40 godina pjevačke karijere objavio je preko 20 albuma, a u svom opusu ima gotovo 200 pjesama.

Uz njegove brojne bezvremenske hitove poput ‘’U meni jesen je’’, ‘’Prvi poljubac’’, ‘’Zlatne strune’’, ‘’Miljacka’’, ‘’Romanija’’, ‘’U meni jesen je’’, itd., odrastale su i odrastati će generacije.

Svojim samostalnim koncertom u Ljubuškom, prvim nakon dugo vremena, bez sumnje će oduševiti vjernu publiku u Bosni i Hercegovini.

Koncert će započeti u 20:30 sati nastupom grupe Sinergija, a ulaznice će biti u prodaji do kraja tjedna.

Sve informacije o koncertu pratite na društvenim mrežama organizatora; IG @agencija.primera, FB Primera, navode organizatori.

Spektakl u Ljubuškom: Halid Bešlić otvara sezonu koncerata

(www.jabuka.tv | Foto: Damir Spehar/Pixsell)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.