Ljubuški: Najava za Cascadu Open Air na Kravicama

Zamislite vodopade, potpuni prirodni ambijent, najkvalitetniji sound i light koji smo pripremili…Šta ti preostaje drugo nego lagani ‘check’ i ” Attend’ na event, na do sada neviđenoj avanturi i zabavi pod otvorenim nebom! U neponovljivom i jedinstvenom ambijentu NP Kravice očekuje vas prvo izdanje “CASCADA OPEN AIR” Stoga rezerviraj datum, spakuj se i sredinu srpnja ove godine provedi u nezaboravnoj žurci godine u Nacionalnom parku Kravica 21/07/18.

Odlična glazba i zabava, te najbolji regionalni izvođači očekuju vas na CASCADE OPEN AIR-u! Počevši od sve popularnijeg beogradskog dj i producenta Ilije Đokovića, koji polako ali sigurno zauzima mjesto na tronu svjetske el scene. To je generalno njegov prvi nastup u Hercegovini i svi vjerno očekujemo da poslušamo njegov melodični techno set, Da se radi vjerojatno o jednom vrlodobrom producentu govori podatak da njegova izdanja smo bezbroj puta mogli vidjeti u chart-ovima najvećih svjetskih lidera techno scene poput (Monike Kruse , Carl Cox-a Adama Beyera i sl) So, Don’t miss your chance to hear him!

Također tu je svima poznati banjalučki techno guru Siniša Tamamović, koji je na sceni već preko 2 desetljeća, imali smo ga priliku slušati u Mostaru davne 2002, e pa Siniša čekaju te vjerni ”denseri” i svi su željni da poslušaju tvoja silna kvalitetna izdanja, čekamo te!

Kakav bi event bio da nemamo damu koja ce uljepšati ovaj lineup, kako svojim pristupom prema glazbi, tako i umijećem za mix pultom. Doslovno je možemo nazvati ambasadoricom el glazbe kada je ljepši spol u pitanju, Detroit, Berlin, Pariz…su samo neki od gradova u kojima je nastupala… neprikosnovena dame el scene DJ Jasmine čiju je vrsnost i umijeće kroz glazbeni ”tajmline” pokazala bezbroj puta. Jedva čekamo tvoj set Jasmina!

Za sam uvod i rasplet zadužen je Andrej Jelić i Igor HDP, ekipa ROOF AW koju respektiraju i podržavaju svi miljenici el glazbe. Muzika na prvom mjestu, unikatni event-i i odličan pristup, glazbi kao kulturi je ono što krasi ovaj tim. Možemo slobodno reći da su zaslužni za jednu potpuno novu dimenziju klabinga kojeg pružaju u ovom dijelu zemlje.

Za sam kraj eventa i početak najslađeg i za najneumornije plesače osiguran je i afterparty, gdje za pultom mozete ocekivati mostarskog DJ-a i producenta Ergu.

Izvođači, avantura, druženje, kupanje, rafting, planinarenje te upoznavanje sa najatraktivnijim dijelovima i ponudom NP Kravica samo su dio onoga što vas ove godine očekuje na prvom AV izdanju CASCADA OPEN AIR.

CASCADA OPEN AIR

Datum: 21/07 Srpanj 2018.
Lokacija: Kravica – NP Kravica / Ljubuški
FB event: https://bit.ly/2IBsYQU
Karte: Early:15KM // Regular:20KM // Door: 25 KM

(www.jabuka.tv)