Ljubuški nagradio najbolje studente

Za najuspješnije studente s područja Grada Ljubuškog upriličen je svečani prijem u zgradi Gradske uprave.

Njih 14-ero, dobitnike Rektorove i Dekanove nagrade za najuspješnije studente za akademsku 2020./2021. godinu, primili su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić.

Uz upućene čestitke na ostvarenom uspjehu, studentima su uručeni prigodni pokloni, a za svoju uspješnost nagrađeni su sa po 500 maraka.

Uvodimo nove tradicije. Prošle godine smo krenuli s potporama za sve redovite studente državnih sveučilišta, a sad, na ovaj način smo se sjetili najboljih koji se posebno trude tako da smo ukupno podijelili gotovo 600 potpora studentima. Nije lako imati na bilo kojem fakultetu takav prosjek ili takve aktivnosti da se nagrade s Dekanovom ili Rektorovom nagradom. Tu treba puno rada, truda i odricanja, rekao je na prijemu gradonačelnik Markotić, prenosi službena stranica Grada Ljubuškog.

Izrazivši lijepe želje za njihovo daljnje obrazovanje gradonačelnik Markotić je studentima poručio da ukoliko im Grad Ljubuški ili on osobno može pomoći, da su im vrata Gradske uprave uvijek otvorena.

Ljubuški: 98 projekata u pet godina

(www.jabuka.tv/Foto: Grad Ljubuški)

4 komentara

  • Super,kad Ce Siroki tako o svetom nikad..
    Kod nas je znanje na zadnjem mjestu izgleda,s tim da ima uciteljica konkretno u drugoj osnovnoj koja je dosla preko veze zahvaljujući svojim roditeljima ,uciteljima a Seka radi kao prof engleskog cije znanje engleskog je bolje u mog sina koji je osmi razred, a psihičko stanje necu ni spominjati ….uglavnom znanje se necijeni ili je sve preko partijskih veza ,dana su to HDZ veze gdje bez njihove iskaznice mozes samo zivotarti ali ne i zivjeti ali dusu vragu ne zelim prodati ko neki… Hvala

  • Gradonačelnik ne govori baš istinu o otvorenim vratima jer sam ga danima ganjao u većem razmaku pa nikad dočekati, a od tajnika i savjetnika nikakve koristi. Da znate da ne postoji nijedan dan određen za primanje stranaka iliti građana grada kod gradonačelnika, koji je izabran od toga istog naroda.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.