Ljubuški dobio jedinstvenu solarnu klupu u vrijednosti od 10.000 KM

Tvrtka EOS Matrix u srijedu je donirala Gradu Ljubuškom solarnu klupu u vrijednosti od 10.000 KM.

Ona neće samo krasiti igralište kod Osnovne škole Marka Marulića, u središtu Ljubuškog, nego će ovaj prostor učiniti funkcionalnijim i praktičnijim okruženjem.

Uz mjesto za predah, jedinstvena pametna klupa koja je u potpunosti solarna omogućit će stanovnicima ovoga grada napajanje elektronskih uređaja, ali i pružiti besplatan pristup Internetu. Također, opremljena je sa 4 USB priključka te beskontaktnim punjačem na sjedećoj površini, što je posebno zanimljivo.

Ljubušaci će bez uz odmor na klupi moći napuniti mobitel ili tablet, ali i spojiti se na besplatan Internet

Veoma smo zadovoljni što smo ispred kompanije EOS Matrix u prilici pokloniti ovu solarnu klupu predstavnicima Grada Ljubuškog, ali i prije svega stanovnicima Ljubuškog. Radi se o prvoj crvenoj Gecko City solarnoj klupi u svijetu.

S time želimo poslati poruku društvene odgovornosti, da je jako bitno da sve kompanije koje su uspješne jedan dio svog profita vraćaju zajednici u kojoj posluju. Također, ovim putem želimo skrenuti pažnju na važnost obnovljivih izvora energije, kao i odgovornog korištenja resursa, kazao je direktor EOS Matrix u BiH Petar Mrkonjić.

Primopredaji je uime gradonačelnika Vedrana Markotića nazočio savjetnik gradonačelnika za gradski razvoj Antonio Radić koji je prenio njegovu poruku.

Solarna klupa za Grad Ljubuški predstavlja važan korak ka stvaranju javnih prostora koji prevladavaju norme funkcionalnih, i ulaze u zonu modernih, održivih prostora. Ove kvalitete su sve važnije u ovom digitalnom vremenu, koje nam uzima dosta vremena ali istovremeno pruža mogućnost da radimo od bilo kuda, da komuniciramo u realnom vremenu i uz kamere sa svojim obiteljima i prijateljima, a i poslovnim suradnicima.

Upravo stoga i mi, u Gradu Ljubuškom, potpomognuti partnerstvom s privatnim sektorom, danas kompanijom EOS Matrix BiH, bliži smo ostvarenju naših ciljeva u modernizaciji grada i stvaranju okruženja koje će biti korisno i za građane, poruka je gradonačelnika Markotića.

Solarna klupa privukla je pažnju starijih, ali i mlađih generacija budući da se nalazi kod Osnovne škole Marka Marulića

Ljubuški je inače jedan od gradova u Bosni i Hercegovini s najviše sunčanih sati, stoga je i idealno mjesto za postavljanje ovakve klupe koja doprinosi ekološkoj osviještenosti.

EOS Matrix se smatra društveno odgovornom kompanijom i mi svoje aktivnosti koje se ne vežu striktno za profit, pružamo na teritoriju čitave BiH, tako da smo smatrali da je važno da smo prisutni u jednoj zajednici u kojoj imamo značajnu imovinu i na taj način vratimo zajednici, zaključio je za Jabuka.tv Mrkonjić izrazivši nadu da će ovakve inicijative zaživjeti i u drugim gradovima, ali i potaknuo druge kompanije da urade isto.

Ova vrijedna donacija tvrtke EOS Matrix Gradu Ljubuškom predstavlja pozitivan primjer suradnje između privatnog sektora i lokalne zajednice u ostvarivanju održivih urbanističkih rješenja.

(www.jabuka.tv)

19 komentara

  • Za kakve gluposti ima uvik love. Za bolnicu (zdravlje stanovnistva) u ZZH niti KM i €. Jedno Brcko ima lovu, bolnicu i osoblje za nju. Jedina Zupanija koja ne mari za zdravlje ljudi u BiH je ZZH.

    • Upravo mišljah isto reći. I kad netko kaže da se nema para. Pa ne možeš vjerovat u šta ljubuško vodstvo ulupa pare i to kolike pare. Pa čovječe nevjerojatno. A općina u ZHZ-u s daleko najvećim iseljavanjem i daljnjim trendom odlazaka u švabiju i ostale zemlje zap.Europe. Nek se ugleda Ljubuški malo u Ramu eno gdje se otvara fenomenalna tvornica koja će imati izvoz dijelova čak i u Njemačku. Proguglajte malo o tome. Okanite se stupidnih klupa koje će ‘koristiti’ jedan posto, ako i toliko, stanovništva.

        • Krenu lupati bezveze. Pogotovo ovaj debilmirovic kao papagaj o bolnici. Briga njega sto ne financiramo ni postojece, briga njega sto i ono sto imamo se raspada, briga njega sto i mostarskoj dugujemo para i para, briga njega sto nema kadra koji bi u njoj radio, briga njega za stotinu jos drugih stvari, samo masoni elite kabala i piizde materine

  • Neko je dobar sa načelnikom hahahah čuj 10.000. Za te pare napraviš sistem od 6-7kW sa invertorom i svom popratnom opremom.

  • Nista je to…eno u sirokom na mostu one 2 klupe pa civije vire iz njih. Mos sta os s tim. Rasparat hlace, mos mob zakacit i sl.. sto ina veze ako ae raskrvavis blizu je Dom zdravlja .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.