Ljubuški: Brat nožem ozlijedio brata

U četvrtak u 06:50 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je na širem području općine Ljubuški izvršeno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv života i tijela.

Slobode je lišen 21-godišnjak koji je osumnjičen da je u obiteljkoj kući nožem napao 32-godišnjeg brata i nanio mu tjelesne ozljede zbog kojih je isti hospitaliziran u SKB Mostar.

U četvrtak poslijepodne, zbog zdravstvenih smetnji, osumnjičeni 21-godišnjak prevezen je na Odjel psihijatrije SKB Mostar te će se naknadno nad istim izvršiti kriminalistička obrada.

Policijski službenici PU Ljubuški na licu mjesta izvršili su očevid te u koordinaciji sa Županijskim tužiteljstvom poduzimaju druge mjere i radnje u cilju dokumentiranja izvršenog kaznenog djela, navedeno je iz MUP-a ŽZH.

Iz policije nisu željeli dati bilo kakvu dalju informaciju o navedenom događaju. Također, iz Ureda za informiranje SKB Mostar nisu bili u mogućnosti dati precizniju informaciju o ozlijeđenoj osobi, jer nisu imali inicijale te je na ovaj način javnost ostala uskraćena za potpunu informaciju.

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.