Ljubuške sandale “Helena’s love sandals” novi modni trend

Ljubuški kreativci otišli su korak dalje i to u doslovnom smislu jer su nakon odjevnih predmeta, nakita, torbi počeli raditi i obuću. “Helena’s love sandals” novi je brand obuće koji osvaja kupce svojim trendy, efektnim izgledom, kvalitetom i udobnošću.

“Misao vodilja bila nam je pružiti kupcima ono što volimo i sami nositi, u moru loše ponude, jeftine obuće s kalupima koji ne odgovaraju našim stopalima, odlučili smo se za stvaranje svoje obuće. Nismo trebali ići daleko jer je izrada obuće tradicionalno domaći obrt koji se skoro ugasio pred uvoznom robom”, govore za portal Jabuka.tv iz ”Helena’s love sandals”.

Osim što je ovaj brend zaživio proizvodnju obuće u Hercegovini, vrijedi svakako istaknuti da su njihovi proizvodi rađeni od prirodnih i kvalitetnih materijala, a svatko od vas može dobiti svoj jedinstven model sandala prilagođen baš vama.

”Naše sandale su domaći proizvod, nose oznaku Made in BiH’, ručni su rad od kvalitetne prave kože, rađen od prirodnih materijala. Pratimo želje naših kupaca i modele prilagođavamo njima, ukrašavamo modele sa željom da odražavaju osobnost klijenata, naravno i tu se držimo tradicije; tradicionalni ukrasi koji su dijelom našeg folklora pušci ili pomponi izvrsno se uklapaju u vodeće svjetske trendove u kojima prevladava etno”, kažu za portal Jabuka.tv.

”Naš moto je Budi svoja!’ zato i radimo boje i ukrase po želji kupaca, veličine također ,u ponudi imamo veće brojeve sandala, a zadovoljne klijentice nam kažu kako je njihovim mukama došao kraj jer im je teško bilo pronaći modernu obuću iznad broja 40”, poručuju iz brenda Helena’s love sandals za portal Jabuka.tv

Njihovi kupci su svih dobnih skupina, majke ih naručuju za svoje kćeri i obrnuto. Sandale šalju diljem svijeta, a poštarina je besplatna za područje BiH i Hrvatske.

(www.jabuka.tv | Lara Medić)7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.