Ljubušanka savršeno izgrađenog tijela gradi karijeru modela u inozemstvu

Maria Kristina Leko iz Ljubuškog potpisala je ugovor sa modnom agencijom ”Modelwerk” iz Hamburga. Atraktivna Ljubušanka je ponosna na svoj uspjeh, te dio zasluge za uspjeh pripisuje savršeno izgrađenom tijelu na kojem radi svakodnevno. Lijepa djevojka, budućna pravnica za Bljesak.info je otkrila svoja razmišljanja o modi, radu u inozemstvu i još mnogim stvarima.

Kako ste se odlučili početi baviti modelingom?

Modelingom sam se počela baviti od kad sam se krenula baviti fitnessom i otkad sam maximalno izgradila svoje tijelo, te proporcije dovela do savršenstva. Prepoznali su me svjetski poznati modni agenti i agencije te pozvali na casting.

Potpisali ste ugovor sa modnom agencijom u Hamburgu Modelwerk. Jeste li ponosni na svoj uspjeh?

Naravno da sam preponosna na svoj uspjeh, ipak je riječ o agenciji svjetskog glasa, zaista je to velika čast i veliki zalogaj. Radim zajedno sa svojom sestrom u istoimenoj agenciji, uz posao odlično se zabavimo i upoznamo dosta poznatih ljudi.

Kakva su vaša očekivanja od rada u inozemstvu?

Velika su očekivanja uvijek od rada u inozemstvu, jer traže se modeli maximalno izgrađenog tijela, zbog toga u teretani provodim više od 3 sata u danu.

lj

Dosad ste snimali kampanje u Turskoj i u Njemačkoj. Kakva su vam iskustva od tamo?

Zapadno tržište je dosta kompliciranije od istočnog jer se na zapadnom baš traži svaki mali detalj, veliko odricanje, prosjek ne postoji.

Što Vam najviše nedostaje kada ste daleko od kuće?

Kad sam daleko od kuće najviše mi nedostaje moja obitelj. Uz gradove se ne vežem, a obitelj mi je sve.

Odakle ljubav prema fitnessu?

Ljubav prema fitnessu rodila se kad sam upoznala braću Harisa i Adisa Jakića, bh. modele i fitness profesionalce. Haris mi je posvetio maximalno vrijeme i zbog njega danas i posjedujem toliko znanja na tom polju. Fitness mi je najveća strast, ljudi to dosta prepoznaju, svakodnevno me kontaktiraju radi savjeta. Moj život u fitnessu je veliko odricanje od užitaka, sve se temelji na zdravoj prehrani, treniranju, pozitivnim razmišljanjima i naravno beauty sleep-u.

lj

Vaš profil na Gentleman’s choice je pregledan preko 300000 puta. Kakav je osjećaj ostvariti takav uspjeh među najljepšim ženama regije?

Da, moj profil na Gentlman’s Choicu zaista broji mnoštvo pregleda, to je velika čast, biti izabran za jednu od najljepših žena na Balkanu.

Koliko pozornosti pridodajete modi? Što ona znači za vas?

Moda je uz fitness moja druga najveća strast, obožavam modu i stil, dosta sam kreativna te posvećena stilu. Volim biti dama, maximalno dotjerana, pazim na detalje, stil se ne može kupiti novcem, s tim se rađa i to se nosi u sebi. Jednoga dana uz sve što postignem, vidim se i kao modna dizajnerica. Imam planove i na tom polju u skorijoj budućnosti, te želim ljudima prenijeti svoje ideje. Sama sebi često kreiram odjeću.

Na koji način pored vježbanja vodite računa o vašem tijelu? Imate li neki poseban režim prehrane?

Pored vježbanja i fitnessa posvećena sam bontonu, načinu ponašanja, dosta čitam. Izgrađujem se psihički i fizički, imam svoju filozofiju života koju nosim u sebi, te se iz dana u dan usavršavam.

Pored modnih obaveza studirate i Pravo. Vidite li se u budućnosti više u odvjetničkom ili u modnom svijetu?

Uskoro ću privesti kraju svoj fakultet, studiram Pravo u Mostaru, naravno da se vidim i na tom području. Diploma mi je zaista od velike važnosti u životu, ona će zaokružiti ono sve što predstavljam i učiniti me kompletnom osobom. Život je svaki dan rad, rad i samo rad, nema stajanja na mjestu i čekanja da se stvari dogode, za svoje mjesto pod zvijezdama treba se izboriti.

(Bljesak.info)