Ljubušak uhvaćen s dva kilograma marihuane

S ciljem suzbijanja kaznenih djela vezanih za proizvodnju, preradu i stavljanje u promet opojnih droga policijski službenici Policijske uprave Ljubuški su došli do saznanja o trgovini opojnom drogom marihuanom. Nakon prikupljenih operativnih podataka zavedena je operativno-taktička akcija pod nazivom “Opijat VI”.

Analitičkom obradom prikupljenih podataka policijski službenici OKP-a PU Ljubuški na lokalitetu Žabar u mjestu Hardomilje, općina Ljubuški, organizirali su zasjedu kom prilikom je slobode lišen T.B. (36) iz Ljubuškog gdje su u njegovom vozilu na zadnjem sjedištu pronađene dvije PVC vrećice težine dva kilograma u kojima se nalazila zelena biljna smjesa koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Policijski službenici PU Ljubuški u pretresu kuće i drugih prostorija T.B., a prema naredbi Općinskog suda u Ljubuškom nisu pronašli druge tragove koji se mogu dovesti u vezu s naprijed navedenim kaznenim djelom.

O naprijed navedenom kaznenom djelu i svim postupcima izvješteno je Županijsko tužiteljstvo Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu kojem će biti dostavljeno izvješće o počinjenim kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

 

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: