Ljubušak u kvizu Šifra napada 500.000 kuna

Nakon nastupa u kvizu Potjera u lipnju prošle godine, Hrvoje Čuljak iz Klobuka nastavio je sudjelovati na kvizovima, a svoje znanje je testirao u kvizu Šifra.

Riječ je  o kvizu  znanja u kojem natjecatelj u glavnoj igri odgovara na pitanja općeg znanja nastojeći uspješno proći 3 kruga natjecanja i doći do finalne igre u kojoj može osvojiti maksimalnu nagradu od 500.000,00 kuna.

U  emisiji koju smo imali priliku gledati u četvrtak 2.veljače Hrvoje je zaključao svoju prvu šifru, što mu je dalo pravo da krene u nastavak natjecanja kojeg ćemo gledati za tjedan dana. Kviz se emitira jednom tjedno, četvrtkom na prvom programu HRT s početkom u 20.05 sati.

Ovaj mladi Klobučanin trenutno boravi u Zagrebu gdje pohađa Visoku školu za informacijske tehnologije, kao što se sam pohvalio, dolazi iz velike obitelji sa petoro djece, Hrvoje ima dvije sestre i dva brata, a cijela obitelj je jako svestrana i kreativna, piše Radio Ljubuški.

Hoće li Hrvoje osvojiti pola milijuna kuna ostaje nam sačekati slijedeću emisiju, do tad s nestrpljenjem očekujemo njegov ponovni nastup i želimo mu svu sreću.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

    • A sto bii ga trebalo popljuvati i tko vam daje pravo da to pomislite, sram vas bilo. Mozemo biti svi ponosni sto ima ovakvih kao sto je Hrvoje

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.