Ljubušak Josip Kolak zablistao je na velikom sajmu fitnessa i mode WBFF u Londonu

Ljubušak Josip Kolak zablistao je na velikom sajmu fitnessa i mode WBFF (WORLDS BEAUTY FITNESS & FASHION) održanom u Londonu u Areni O2.

Na svojem prvom nastupu na natjecanju ovakvog ranga odmah je ostvario fantastičan rezultat i plasirao se među 10 najboljih natjecatelja. Natjecanje je trajalo dva dana, počelo je u petak, 25.kolovoza, dok je finale održano u subotu 26. kolovoza, javlja Radio Ljubuski.

“Bili su natjecatelji iz cijelog svijeta. Od Kine, Koreje, Kanade, Brazila, Amerike itd. Ukupan broj natjecatelja je bio 250. Ja sam jedini natjecatelj sa Balkana ikada koji se natjecao kod njih pod hrvatskom zastavom.

U mojoj kategoriji Fitness Model je bilo 40 natjecatelja, ja sam ostvario plasman u finale i top 10 na svijetu, gdje sam nagrađen medaljom. Iskreno sam sretan i zadovoljan ovim uspjehom s obzirom da sam prvi put izašao na takvo natjecanje, konkurencija je bila jaka, i puno iskusnija od mene jer su svi već imali plasmane od prije. Cilj za iduću godinu mi je osvojiti prvo mjesto i postati WBFF PRO”, rekao je Kolak za Radio Ljubuški.

Dojmove nakon sjajnog rezultata, podijelio je i na Facebook profilu te se zahvalio svima koji su ga podržavali.

“Sretan, uzbuđen i brutalno motiviran, to su samo neki od osjećaja sada…. Želim ovu medalju posvetiti dragom Bogu jer je on moja snaga, svojoj dragoj ženi i obitelji bez koje sigurno ne bi mogao, svojim prijateljima koji su iskrena podrška i svima vama koji ste me podržavali i navijali za mene!

Da, ja ovo nisam radio samo za sebe jer vjerujete mi da jesam, odustao bih kad je postalo teško, a pripreme su bile brutalno teške, ali u tim trenucima sam mislio na svoje najbliže i na sve vas koji ste mi podrška, ne mogu vas iznevjeriti!”, napisao je Kolak.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

 • Bogu posvetiti medalju znači prinositi svoje idole, kumire i obično idolopoklonstvo. To je bodybuilding. I bio je to sajam mesa.

  • čovjek ima svoju strast i živi je,nikome ne škodi. Ovo je pravi disciplinirani spartanski zivot,nesto sto i crkva u neku ruku potencira, zivot sa odricanem i disciplinom. Ovaj momak to živi, tebe ne dira tako nemoj ni ti njega. Probaj i ti ostvariti nešto u životu pa gledaj kako ti ljudi to pljuju. Josipe samo naprijed

   • “Tebe ne dira nemoj ni ti njega”
    Primjer mislenosti malogradjanskog nadrimudraca.
    Ako je ovo neka vijest ili što već, i ispod je omogućeno komentiranje pa valjda sloboda govora nije zabranjena, JOŠ?!
    Retrogradne pojave poput prethodnog komentara-anonimno u društvu postaju poželjne. Misli kako drugi misli i šuti, i u sveopćem neznanju smiješi – onako kiselkasto- se loša budućnost.

    • Nije zabranjena sloboda govora,nigdje ja to nisam rekao. Samo mislim da nije u redu degradira nečiji posao i govoriti da je to samo ”sajam mesa”. Govori šta hoćeš ali ne vrijeđaj, to jest NE DIRAJ

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.