Ljubušaci zainteresirani za posao u Hrvatskoj, predstavnici Valmara održali predavanje

Ljubušaci, mladi i oni stariji, imali su se danas priliku prijaviti za sezonski posao na jadranskoj obali u kompaniji Valamar Riviera, najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj koja u svojim destinacijama od Istre do Dubrovnika može istovremeno smjestiti 56.000 gostiju.

S obzirom da je Valamar prošle godine na vrhuncu sezone zapošljavao čak 7.000 ljudi, i ove godine su krenuli u potragu za radnicima u Hercegovini, tako da su danas organizirali prezentaciju radnih mjesta u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom.

Pojavilo se dosta Ljubušaka, svih dobnih skupina, koji su u Vijećnici mogli razgovarati s osobljem Valamara, vidjeti kakvi su uvjeti, te su mnogi ispunili prijavnice. Sada im ostaje čekati da ih iz Valamara pozovu na posao u sezoni.

Očekujem da će ovo biti dobra sezona. Nažalost, mora se ići iz naše države jer ovdje nije dobra prilika za zaraditi. Radila sam dosada sezone u Dubrovniku i Međugorju, ipak je bolje u Hrvatskoj, rekla nje jedna Ljubušanka koja se danas prijavila za posao u Valamaru, piše Radio Ljubuški.

Uvijek smo zadovoljni ljudima koji se dođu javiti. Imamo jako puno zaposlenih, ne samo iz Ljubuškog nego iz čitave Hercegovine. Svi su jako dobro upoznati s uvjetima koje nudimo, bilo putem interneta bilo usmenom predajom, svaka druga osoba koja nam dođe, spomene kako ima nekoga tko već radi u Valamaru, rekla je Mihaela iz Odjela ljudskih potencijala kompanije Valamar Riviere.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.