Ljubušaci u glavnoj ulozi novog spota benda Krivi smjer

Bend Krivi Smjer iz Tomislavgrada objavio je spot za novu pjesmu “Ljeto si ti” u kojem glavne uloge imaju Ljubušaci Anita Šimić i Mario Lončarić.

Pjesma je premijerno prikazana u utorak na CMC Tv-u u izdanju Croatie Records.

Tomislavgradski bend Krivi Smjer osnovan je 2001. godine te je tijekom 22 godine rada i truda ostvario mnogobrojne suradnje s raznim domaćim izvođačima.

Od samog postanka do danas bend je izmijenio članove, no nikada nije prestao s radom. Trenutno ima šest stalnih članova: Tomislav Papac (bas gitara), Mirko Delać (klavijature), Josip Perić (bubanj), Veselko Letica (saksofon), Ana Maria Ćavarušić (vokal) te Josip Ivanković(vokal/gitara).

Mladi autor Josip Ivanković već je ranije ostvario suradnju s izdavačkom kućom Croatia Records s pjesmama “ S tobom dišem” , “Stavi usne na usne” i “Ovog Božića”.

Sada nam u suradnji s bendom, u kojem je ujedno i glavni vokal, te autor glazbe i teksta donosi jednu ljetnu i osvježavajuću pjesmu.

Aranžman potpisuje Hrvoje Domazet, a redatelj spota je Zdravko Terkeš. Spot pjesme je sniman na području Makarske rivijere, u prekrasnim Brelima te odlično odražava i prati priču pjesme.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.