Ljubomora ga je izjedala: Princ Charles nikada se nije mogao pomiriti što narod voli Dianu, a ne njega – Jabuka.tv

Ljubomora ga je izjedala: Princ Charles nikada se nije mogao pomiriti što narod voli Dianu, a ne njega

Iako je od početka bio onaj koji će naslijediti jednog dana svoju majku, kraljicu Elizabetu II, na tronu, narod je volio njegovu suprugu, princezu Dianu, a ne njega. Sličan scenarij ponovio se i nakon njezine smrti, jer su u prvi plan došli njihovi sinovi, potom njihove supruge i na kraju djeca.

Možda i je budući kralj, no narod je oduvijek više volio i cijenio njegovu suprugu, princezu Dianu, negoli njega, princa Charlesa, a toga je postao svjestan nedugo nakon njihovog vjenčanja 1981. godine.

Tada je Charles shvatio koliko je njegova 20-godišnja supruga brzo preuzela svoju ulogu i postala miljenica medija i naroda, a popularnost joj je samo rasla iz dana u dan. Zbog svega toga, Diana je postala jedna od najfotografiranijih osoba na cijelom svijetu, bacivši time sjenu na svog supruga.

O tome je nedavno za People progovorila i kraljičina rođakinja, organizatorica zabava, lady Elizabeth Anson: Diana se jako brzo preobrazila u tu vrlo elegantnu plavokosu ljepoticu. Već nakon prvog posjeta Walesu, princ Charles je shvatio da su svi ti ljudi došli vidjeti Dianu, a ne njega.

Charlesova ljubomora nije prestala s Dianinom smrću, već se nastavila te je prešla na njegovu djecu, osobito starijeg sina princa Williama i njegovu suprugu Kate Middleton.

U neautoriziranoj biografiji “Prince of Wales, Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles”, autor Tom Bower tvrdi kako se Charles osjetio uzurpiran od strane obitelji Middleton, kao i izoliran od svojih unuka – princa Georgea i princeze Charlotte, kada su William i Kate odlučili Božić radije provesti s njezinim roditeljima negoli s kraljevskom obitelji, kao i što su preselili u Norfolk, kako bi imali privatnost, a to je kilometrima udaljeno od Charlesove rezidencije u Highgroveu, prenosi Tportal.hr.

Charles je vidio da su Kate i William nove zvijezde, stoga je znao da će ponovno pasti u drugi plan, stoji u knjizi.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.