Ljubić: Blokada ulaska stranaca u BiH nije međugorsko pitanje, ruše cijeli sustav

Bisera Turković i Sifet Podžić i dalje blokiraju usvajanje odluke koja bi omogućila normalan ulazak turista u Bosni i Hercegovinu.

Dvojac SDA svojim ponašanjem ozbiljno ugrožava turističku sezonu u državi, a posljedice bi mogle biti stotine otkaza, pa čak i novi val iseljavanja iz države.

Gost Dnevnika RTV Herceg-Bosne je tim povodom bio Davor Ljubić, predsjednik Udruge turizma hotelijera i iznajmljivača soba Međugorje.

Pogledajte što je kazao u ugorženosti nove turističke sezone.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Fol je samo u naplati testiranja pri ukasku i izlasku iz BIh, od kojeg se mlati lova. Ma boli državni aparat đon za privatni sektor, ionako ćemo svi morati platiti namete, radili ne radili

    • Da preživjeti u širem smislu, ali mnogi su već financijski propali, mnogi radnici su ostali bez prihoda, puno firmi koje su nešto radili tu nisu naplatili za završene poslove. Proći će još godina da se sve rupe pokrpe

  • Ma nema razloga za sekiranciju, hercegovci su se uvjek svojim radom znali snaci i dalje ce. I ja sam privatnik koji ovisi o hodocasnicima iz Medjugorja. Malo smo sad stali s gradnjom i kupovanjem auto. Al mislim da ce to doci na svoje ovog ljeta. Samo optimisticno.

  • Nemamo se pravo buniti, trebamo biti zadovoljni. Pa zamislite da smo rodjeni u Bosni. Njima je cijeli zivot ovakav kao sto je nama ova zadnja godina

  • To im je kazna jer ne plaćaju poreze i ne ulažu u svoje mjesto nego sve trpaju u vlastite džepove! Odakle najviše multi-milijardera u Međugorju???Od normalne zarade! Možeš misliti!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.