Ljubavne odluke koje će probuditi vašu vezu iz “zimskog sna”

Mnoga istraživanja pokazala su kako je zadovoljstvo u ljubavnim vezama usko povezano sa sveukupnom srećom, i više od dobivanja posla ili bogatstva. No, što napraviti kada to zadovoljstvo malo “zašteka”? Donosimo nekoliko rješenja.

1. Sitnice

Za njih ne treba previše vremena, a znače puno. “Ako cijeli tjedan prođe da niste napravili baš ništa za svoju bolju polovicu, to je znak da ne ulažete previše u svoju vezu”, prenosi MSN Living.

2. Slabe točke

Jednom kad ih otkrijete i priznate si da postoje, poradite na njima. To je svakako bolji način nego praviti se da one ne postoje.

3. Važnost

Bitno je da on zna koliko vam znači i to ponekad trebaš i otvoreno reć, a ne ga ostaviti da pretpostavlja. Dijeljenje vlastitog uspjeha s boljom polovicom te davanje do znanja da je i on zaslužan za to, za njega je jednostavno neprocjenjivo.

4. Izgled

Iako znamo kako su tijekom duže veze trenirke i široke majice apsolutni “must have”, stručnjaci tvrde kako je povremeno sređivanje za partnera jako bitno i to za oboje. Vi ćete se osjećati momentalno bolje, a njemu ćete pokazati da vam je i dalje bitno njegovo mišljenje.

5. Facebook

Ne predlažemo maltretiranje virtualnih prijatelja, ali zajednička slika s vremena na vrijeme sigurno će mu puno značiti (kao što bi i vama).

6. Promjene

Prihvatite da svaka veza ima svoja dobra i loša razdoblja, zbog raznih životnih promjena koje utječu na nju. Kad je dobro, dobro je. No, kad dođu lošija vremena, to ne mora značiti “raspad sistema”, već se vrlo često radi samo o fazi, koju ćete prebroditi iskrenim razgovorom i međusobnim prilagođavanjem.

7. Seks

Neka seks u 2014. godini bude na vrhu liste vaših prioriteta. “Prekidi i nevjera najčešće se događaju zbog toga što barem jednom partneru fali strasti u vezi.” Sigurno neće biti sve kao na početku veze, ali ne mora biti ni dosadno. Dapače.

8. Žrtvovanje

Stavljanje partnerovih interesa ispred vaših bitno je za čvrstu vezu. No, ono mora biti obostrano. I vi ćete koji put trebati njega da napravi nešto umjesto vas, kako bi i vi uživali u onome što volite, zar ne?

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.