Ljubav iza rešetaka: Bh. gangster i krijumčarka kokaina se zaljubili u zatvoru

Michaella McCollum, bivši model, koja je zbog krijumčarenja kokaina služila kaznu zatvora u Peruu, u vezi je s bh. gangsterom Anthonyem Hamidovićem kojeg se dovodi u vezu s jednom od najvećih europskih afera vezanim za trgovinu ljudima i eksploataciju djece. Par se upoznao na služenju kazne u peruanskom zatvoru Ancon, nakon čega su započeli tajnu vezu koja se nastavila i nakon što je Michaella napustila Limu i otišla u Irsku, piše Klix.ba.

Michaella i Hamidović razmjenjivali su tekstualne i videoporuke i planirali se sastati nakon što on odsluži kaznu u zatvoru kasnije ove godine.

Međutim, njihov plan mogla bi osujetiti bh. policija koja želi privesti Hamidovića kako bi razgovarala s njim o široko rasprostranjenoj mreži džeparenja po ulicama europskih metropola. Policija vjeruje da je Hamidović povezan s ovim kriminalom, a sedam članova njegove obitelji već je optuženo za eksploataciju djece, trgovinu ljudima i ilegalni dječiji rad 2015. godine.

Hamidović je tada izbjegao uhićenje samo zbog toga što je već služio kaznu zatvora zbog prekršaja u vezi s drogom. Njegov otac i brat optuženi su da su trgovali djecom s Balkana koja su zatim odvođena u europske metropole i pod prijetnjom silovanja ili fizičkog zlostavljanja morali su dnevno ukrasti 300 eura.

Kako njihovi prijatelji navode, Michaelle i Hamidović zaljubili su se u zatvoru i tajno se sastajali u onim dijelovima zatvora gdje su mjere sigurnosti bile manje oštre.

Nije poznato je li McCollum, koja bi se navodno ove godine trebala pojaviti i u Big Brother showu, znala za Hamidovićevu prošlost, niti je li bila umiješana u to.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.