Ljetna sniženja u Mepas Mallu

Dok neki uživaju na moru, drugi vrijeme provode u kupnji i pripremama za more. Ljetna sniženja u Mepas Mall-u su idealna prilika kako biste obnovili svoju garderobu prije odlaska na godišnji odmor, kako biste se pripremili za plažu i visoke ljetne temperature ili pak za ostanak doma. Svi vjerni posjetitelji i kupci imaju priliku počastiti se trendi komadima odjeće, obuće i modnih dodataka po sniženim cijenama i pri tom uštedjeti novac.

Podsjećamo Vas na nagradnu igru „Zakon ljeta“ koja traje do 15. srpnja 2014. U suradnji sa Croautom, ovlaštenim Peugeot partnerom za vas smo osigurali skuter „Peugeot Kisbee“, iPhone 5S s Xmobile mobitel shopom, ljetni odmor na Jadranu na top destinacijama poput Dubrovnika i Hvara, te mnoštvo drugih vrijednih nagrada. Kupujte Vaše omiljene artikle po sniženim cijenama, popunjavajte kupone i osvojite vrijedne nagrade.

Sniženja brandova koje možete pronaći u centru potražite na Facebook stranici. Posjetite Mepas Mall i iskoristite pogodnosti kupovine po niskim cijenama.

Vaš Mepas mall
Lifestyle u trendu