Ljetna akcija: Perolaka ponuda za Renault Mégane modele

Renault ponovno oduševljava inovativnom i fleksibilnom akcijskom ponudom. Naime, Mégane obitelj, ali i ostali Renault modeli postaju posebno primamljivi, jer je započela perolaka ponuda u kojoj ste vi pobjednik.

U Renaultu znaju kako jednostavno i s minimalnim financijskim opterećenjem doći do novoga automobila. Naime, u ljetnoj akciji atraktivna obitelj Mégane postaje opasno dobra prilika ako ste u potrazi za novim suvremenim automobilom, a pri tom tražite financijske pogodnosti perolake kategorije u kojoj ste vi pobjednik.

Mnogobrojne financijske prepreke i niz općih nejasnoća ustvari su stvar prošlosti. Fleksibilan i inovativan pristup nudi nekoliko rješenja koje će svakom novom kupcu znatno olakšati proces u nabavi novoga Renault automobila, a da pri tome cijeli tijek kupovine realizira isključivo unutar odabrane Renault koncesije.

Renaultovi financijski stručnjaci osmislili su tri modaliteta financiranja s mjesečnim obrokom već od 299 KM. Prvi je da kupac prvu polovinu plaća po preuzimanju vozila, a drugu za godinu dana. Druga opcija je još fleksibilnija, s obzirom da se tri dijela ugovorene cijene vozila plaćaju prema sustavu prvi dio odmah, druga trećina za godinu dana te treći obrok za dvije godine od preuzimanja automobila. Treći vid finanviranja je s ostatkom vrijednosti, gdje je kupcu omogućena visina rate u skladu s njegovim mogućnostima s nominalnom kamatnom stopom od 5,5% i mogućnošću otplate ostatka vrijednosti na više prilagodljivih modaliteta, odnosno planova otplate.

Ljetna Renault akcija uključuje i ostale atraktivne Renault modele, a potpune informacije u vezi akcije svi zainteresirani mogu dobiti u mreži bh. koncesija ili se detaljnije informirati na www.renault.ba.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.