Livanjski srednjoškolci uređivali grad

Učenici i djelatnici SSŠ Silvije Strahimir Kranjčević Livno drugu godinu zaredom ukrašavaju  grad. Tako su danas kroz glavnu gradsku ulicu postavili lončanice sa cvijećem koje su sami uzgojili.

Saša Grabovac, ravnatelj ove škole zahvalio se direktoru komunalnog poduzeća i gradonačelniku Livna na financijskoj podršci.

Mi pokušavamo naš grad učiniti ljepšim. Prošle godine je bilo lijepo, ali će ove godine biti još ljepše. Pošto smo mi strukovna škola, tu ima puno zanimanja. Naši bravari su odradili nosače. Tu su naši poljoprivrednici sa profesoricom Ivanom Pervan uzgajali sadnice. Rezultat je ovo što vidite oko nas, kazao je ravnatelj Grabovac.

Profesorica Ivana Pervan koja predaje poljoprivrednu skupinu predmeta kazala je kako se ove godine ukrašavanju grada pristupilo puno ozbiljnije nego prošle godine.

Više smo cvijeća pokušali uzgojiti i zasaditi. Što se tiče djece i njihovog rada, mi smo cijelu godinu pokušavali u školi kroz naš plastenik i klijalište uzimati reznice cvijeća. Nešto smo uspjeli uzgojiti, a nešto su nam osigurali zahvaljujući gradu, dodaje profesorica Pervan.

Učenike srednje škole pohvalili su i njihovi sugrađani.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Tako i naši srednjoškolci u Širokom,svaku noć na Brigu nakite parking ispred škole s pivskim flšama i ambalažom iz naših pekara i pizzerija

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.