Lijepo za vidjeti – masovna navijačka mobilizacija u Hrvatskoj oko požara

Navijačke skupine u Hrvatskoj ujedinile su se u borbi protiv vatrene stihije koja hara Dalmacijom. Najveća opasnost vlada u zaleđu Omiša i Splita.

Prva se za pomoć vatrogascima ponudila Torcida, ali ubrzo su ju slijedile i ostale navijačke skupine. Oglasili su se tako i Bad Blue Boysi, navijači Dinama, Cibalijini Ultrasi, Zadrov Tornado

Bad Blue Boysi dolaze u Split kako bi pomogli Torcidi u gašenju požara koji haraju Dalmacijom…spominju se još neka imena navijačkih skupina. Ova dva rivala su zajedno pomogla i u poplavama u Slavoniji. Prije svega HRVATSKA! Zajedno smo jači! Ajmo svi zajedno, kao i ’90-tih. Bit će vremena za rivalstvo kada sve prođe. Nema predaje!! Samo Hrvatska” – stoji u priopćenju BBB-a.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

    • Nemojte tako, zar nije ovo lijepa gesta, znamo mi da ljudi pomazu sa svih strana. A u muci se poznaju junaci. Nedaj Boze da se ovo vise desava

  • Naslov “Lijepo za vidjeti – masovna navijačka mobilizacija u Hrvatskoj oko požara” asocira na pitanje, da li oko gašenja ili oko podmetanja? Bez zlobe!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.