Lijanović objavio kandidaturu za Predsjedništvo BiH

Jerko Ivanković Lijanović u nedjelju je u Sarajevu objavio kandidaturu za člana Predsjedništva BiH na predstojećim listopadskim izborima.

Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH na predstojećim općim izborima u BiH Jerko Ivanković Lijanović na press konferenciji u Sarajevu kazao je da smo svjedoci lošega rada aktualnoga saziva Predsjedništva BiH.

Svjedoci smo politike Milorada Dodika i Dragana Čovića u našoj zemlji koja, u biti, radi sve na razgradnji zemlje, na političkoj nestabilnosti, na generiranju etničkog konflikta i siromaštvu, naveo je Lijanović.

Dodao je da u Narodnoj stranci Radom za boljitak već dulje vrijeme zagovaraju politiku integracija, etničke suradnje i ekonomskoga razvoja.

Program za 10, koji je poznat javnosti, predviđa ukidanje županija, ukidanje doprinosa na plaće u proizvodnom sektoru, dovoljnu proizvodnju hrane za naše stanovništvo, pokretanje izgradnje infrastrukture i niz drugih korisnih stvari koje građani trebaju, istaknuo je Lijanović.

Adil Žigić, koji je na prošlim izborima bio neovisni kandidat za bošnjačkoga člana Predsjedništva BiH, odustao je od kandidature za člana Predsjedništva BiH, ali će se kandidirati za Parlament BiH kao kandidat Narodne stranke radom za boljitak.

Žigić ističe kako podržava Lijanovića da se u Predsjedništvu BiH ne bi sastali Dodik i Čović, dokazani “Bosnomrzci”, kako ih je nazvao Žigić.

Ne želim da u Federaciji ‘razvučem glasove’, svaki nam je glas potreban, jer svi smo svjedoci da Dodik i Čović praktično opstruiraju svaku stvar koja bi BiH vodila ka boljitku, kazao je Žigić.

Jedina alternativa za Čovića je Lijanović, dodao je Žigić.

(www.jabuka.tv)


51 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.