LG u najboljem svjetlu potvrdio svoju inovativnost, funkcionalnost i prestiž

Sa laskavom nagradom „Najbolje od inovacija“, LG potvrdio status najnaprednijeg brenda na tržištu

Pripremite se za najsavremenije uređaje u režiji LG Electronics-a (LG), koji nastavlja sa svojim dominantnim i krupnim koracima ka samom vrhuncu tehnoloških dostignuća. Asocijacija za potrošačku tehnologiju (CTA™)prepoznala je LG Electronics (LG)kao kompaniju zaslužnu za revolucionarne inovacijeu tehnologiji i dizajnu. Shodno tome, na predstojećem Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike(CES), kompaniji će biti uručeno nekoliko nagrada za inovativnost, za flegship smart telefone, prenosne uređaje, LG OLEDtelevizore, saundbarove i kućne aparate, uključujući i dva najveća priznanja– nagrade Najbolje od inovacija“. 

Već sedmu godinu u nizu, flegship smart telefoni, LG OLEDtelevizori i kućni aparati osvajaju nagrade na CES-u, što je zvanično priznanje industrije za najinovativnije proizvode. Ovoga puta, kompaniji će najveće priznanje CTA, CES nagrada „Najbolje od inovacija” biti uručena za LG V40 ThinQsmart telefon i inovativni soundbar.

Među brojnim proizvodima kompanije LG koji su dobili nagrade za inovacije u tehnologiji i dizajnu izdvajaju se LG V40 ThinQsmart telefon, LG G7 ThinQsmart telefon i sat LG W7. Pored njih, nagrađene su i napredne mašine za pranje veša, napredni televizori, audio sistemi i kompjuteri, a svi nagrađeni proizvodi će biti predstavljeni na sajmu CES 2019.

Nagrada „Najbolje od inovacija” Međunarodne izložbe potrošačke elektronike naglašava napredak proizvoda sa aspekta tehnološkog dizajna i inženjerstva. Nagrade se biraju godišnje od strane panelista među kojima su cijenjeni industrijski dizajneri, inženjeri i novinari koju odluku donose na osnovu nekoliko kriterijuma – korisničko iskustvo, estetika, inovativan dizajn, kvalitet i doprinos kvalitetu života.

Kompletna lista proizvoda kompanije LGkoji su osvojili nagrade na CES 2019, uključujući i nagradu Najbolje od inovacija”,bit će predstavljena na konferenciji za medije na CES sajmu 7. januara 2019. godine u Las Vegasu.

Sa brojnim nagradama i prestižnim priznanjima, LG se istakao kao najefikasnije rješenje za vaše tehnološke potrebe, bez ograničenja kreativnosti i funkcionalnosti.

Ove fenomenalne komade tehnologije potražite na našem web shopu kao i prodavnicama.

Uvjerite se u kvalitet ovih fantastičnih proizvoda koji će promijeniti vaše svakodnevne obaveze, čineći ih lakšim i bržim i u vaš život unijeti savremene tehnološke dodatke najvišeg stepena.

*PR