LG G7 ThinQ – Dizajn koji vas privlači – Jabuka.tv

LG G7 ThinQ – Dizajn koji vas privlači

Zaboravite sve što ste ranije znali o pametnim telefonima! Stiže nešto sasvim drugačije! Predstavljamo LG G7 ThinQ koji je u potpunosti izrađen od metala i stakla.

Događa li vam se često da ljeti ne vidite dobro zaslon svog telefona zbog jakog sunca? Noću vam fotografije nisu baš uspješne? G7 ThinQ sa Super Bright zaslonom vas neće iznevjeriti. Automatski se prilagođava sadržaju koji se prikazuje na zaslonu u uvjetima osvjetljenja i prilagođava se na sve vremenske uvjete.

Iskoristite najbolje od svakog trenutka pomoću kamere koja je tako pametna da zna kada je pretamno i automatski povećava svjetlinu svake fotografije.

Inteligentna funkcija AI CAM novog smartfona identificira elemente na slici efektnije i lakše nego ikad. Pozadina LG G5 skriva čak dvije kamere. G7 ThinQ pruža vam oko za kreativnost i jednostavne preporuke za poboljšanje fotografije. Od sada možete imati savršene fotografije u svakom trenutku.

Isprobajte novi LG G7ThinQ i doživite novu dimenziju u svijetu mobitela

Volite slušati glazbu na svom mobilnom uređaju, ali slabo se čuje kada prebacite na zvučnik? Prepustite to LG G7ThinQ boombox zvučniku! Surround zvuk sa 7.1 kanala pruža kinematografski zvuk i vašem doživljaju slušanja daje novi osjećaj stvarnosti i stvara premium kvalitetu.

Dizajn koji zadovoljava sve standarde otporan je na vodu, prašinu i brigu. Isprobajte novi LG G7ThinQ i doživite novu dimenziju u svijetu mobitela.

Kliknite na link i pobliže upoznajte LG G7ThinQ koji će vas oduševiti.

(PR)