Levi’s slavi treći rođendan u Mepas Mallu!

Levi’s, najpoznatiji jeans brand na svijetu, osvaja odanost ljudi generacijama. Nakon 160 godina postojanja, Levi’s neprestano radi na inovacijama kako bi spojio kvalitetu, moderan izgled i funkcionalnost u jedan proizvod. Levi’s koristi tkanine novih generacija i tako kreira odjeću koja odgovara svakom stilu života.

Nova Levi’s kolekcija prepuna je mladenačkog duha u kojoj dolazi do preklapanja ulične mode i sportskog izgleda. Veliki logotipi u različitim kombinacijama diktiraju savršenu urbanu kolekciju koja pruža moderan izgled tijekom čitavog dana!

Levi’s shop u Mepas Mallu otvoren je u kolovozu 2015. godine i ovaj tjedan slavi svoj treći rođendan. Sve posjetitelje od utorka 14. kolovoza do subote 18. kolovoza očekuje 20 % popusta na cjelokupni asortiman.

Kako bi Levi’s proslavio svoj treći rođendan sa stilom, za svoje fanove pripremio je brojna iznenađenja koja će vam omogućiti da zablistate u besprijekornim modnim kombinacijama. Levi’s vas nagrađuje u dva kruga s osam fenomenalnih nagrada!

Sudjelujte u nagradnom natječaju i budite jedan od sretnih dobitnika koji će osvojiti neodoljivu nagradu.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu