Let’s do eCommerce 2024 – još veće i spektakularnije izdanje konferencije o budućnosti e-trgovine

Regionalna eCommerce konferencija se 25. travnja ove godine održava se u Hotelu Hills, i impresivna imena regionalnih i svjetskih lidera industrije će privući više od 400 sudionika.

Ovogodišnja konferencija, u organizaciji Asocijacije za internet trgovinu “eComm” u BiH, će pokriti sve relevantne teme industrije od inspirativnih primjera uspjeha, najnovije strategije za održavanje rasta e-trgovine kroz analitiku i umjetnu inteligenciju, novih tehnoloških rješenja za online kupovinu, do novih uspjeha u platnoj industriji. Ovo su samo neke od važnih tema naše budućnosti, a kojih će se više od 30 vrhunskih stručnjaka dotaknuti na pozornicama konferencije Let’s do eCommerce konferencije 25. travnja u Hotelu Hills.

Prva Let’s do eCommerce konferencija prošle godine je privukla više od 250 sudionika i 30 istaknutih međunarodnih govornika iz 10 zemalja cijelog svijeta, stvarajući platformu za intenzivnu razmjenu znanja i iskustava. Poznata međunarodna imena, zajedno s predstavnicima industrije u Bosni i Hercegovini i regiji predstavila su najvažnija događanja, trendove i inovacije na tržištu i u regiji.

Na ovogodišnjem izdanju konferencije ponovno će se okupiti brojni lideri iz različitih grana industrije, od kurirskih kuća, banaka i kartičnih kompanija koje će predstaviti najnovije i trendove plaćanja do vodećih marketplaceova i webshopova iz cijele regije. Zadovoljstvo nam je najaviti da će o novim trendovima iz eCommerce industrije govoriti regionalni stručnjaci Darko Dujić, CEO partner WeTeh koji upravlja eponuda i shoptok u četiri zemlje ove regije, Tana Zimmerman, co-founder bazzar.hr, i međunarodni stručnjaci Kremena Yordanova o svom prethodnom iskustvu iz Adidasa, Stefan Kovačević iz Nestlé i Armin Osmančević, co-founder MyBazar platforme. Očekuje se dolazak preko 400 stručnjaka iz cijelog svijeta e-trgovine, uz preko 30 govornika iz regiona, USA, Kine  i EU.

Golden Click Awards

Ovogodišnji događaj obećava još više – ove godine u sklopu konferencije ćemo po prvi put dodijeliti Golden Click nagrade najboljim web shopovima i kompanijama koje podržavaju razvoj e-trgovine u Bosni i Hercegovini. Dodjela nagrada je planirana za 24. travnja 2024. godine i obuhvaća više kategorija koje uključuju usluge, potrošačke proizvode, marketplace, eCommerce aplikacije, web shopove i agencije koje podržavaju online prodaju. Golden Click nagrada slavi vrhunska postignuća u online poslovanju unutar Bosne i Hercegovine i predstavlja priliku za sve web shopove da se istaknu među najboljima u industriji.

Prijave su otvorene, a nominacije treba dostaviti do 10. travnja 2024. godine na linku.

Visa EXPO Zone

Ove godine, u okviru konferencije, organizujemo Let’s do eCommerce EXPO – jedinstveni događaj koji spaja konferenciju i sajam e-trgovine. Ovaj događaj je podržan od strane kompanije VISA u suradnji s OREA Bazzar kompanijom. Let’s do eCommerce EXPO pruža lokalnim web trgovinama s OREA platforme dodatnu priliku da se povežu sa sudionicima konferencije, prikažu svoja poslovanja i omoguće naručivanje svojih proizvoda putem OREA platforme. U okviru Visa EXPO Zone posjetioci će moći kupiti izložene proizvode trgovaca kartičnim plaćanjem kroz inovativni proizvod NLB Smart POS koji pretvara mobilni uređaj trgovca u POS terminal za prihvaćanje platnih kartica.

Zadovoljstvo nam je najaviti da je konferencija podržana pod visokim pokroviteljstvom predsjedatelja Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića, te podršku realizaciji pružaju NLB Banka Sarajevo i Banja Luka, Visa, Telemach, Mastercard, Zeka Comerc, Printec, PennyPLus, Silk-trade, Infobip, xExpress, JP Pošta BiH, OLX, Vienna osiguranje, Triglav, Euroherc, Agilitas, Datalab, Lampa, Comtrade, Pantheon, GS1,  Swiss EP i ASHolding. Dok su među potvrđenim partnerima konferencije Ministarstvo gospodarstva Županije Sarajevo, Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH projekt Otvoreni regionalni fond za jugoistočnu Europu – Vanjska trgovina (Open Regional Fund for South – East Europe – Foreign Trade (ORF FT)), sufinanciran od strane Europske komisije i Ministarstva za ekonomski razvoj i suradnju Savezne Republike Njemačke (BMZ), Europski fond za jugoistočnu Europu (EFSE) i USAID Diaspora Invest, i medijski partneri Klix, Radio M, MAXMEDIA, SportSport, Oslobođenje  i Business Magazine.

Pridružite nam se i ove godine na Let’s do eCommerce konferenciji koji će prikazati budućnost e-trgovine u Bosni i Hercegovini i regiji.

Trenutno su u prodaji Early bird ulaznice za 245 BAM i VIP ulaznice za 490 BAM. Sve informacije o programu, predavačima i ulaznicama mogu se pronaći na Konferencija | Asocijacija za internet trgovinu “e-comm” u BiH.

(www.jabuka.tv)

 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.