Leo Slišković novi trener Posušja

HŠK Posušje

Nakon što je odstupio s trenerske dužnosti seniora HŠK Posušje Damir Ramljak, uprava je brzo riješila tu prazninu na klupi. Povjerenje je dano mladom stručnjaku Leu Sliškoviću, treneru početnika.

Novi trener je trenersku karijeru započeo u Posušju vrlo mlad jer ga je teška ozljeda spriječila da zaplovi u seniorski nogometni sastav. U klubu su iznijeli podatke kako je Slišković najtrofejniji trener s Mokrog doca. Tri puta je njegova kategorija početnika bila prvak u Međužupanijskoj ligi a ostvario je dobre rezultate i u Kupu ŽZH-a. Njegov najveći uspjeh je u 2013. godini ,kada je sa svojim dečkima bio viceprvak BiH u kategoriji početnika.

”Ovo je moje prvo iskustvo na klupi seniora. Svjestan sam odgovornosti ali već prvo okupljanje pokazuje želju svih da krenemo s dobrim pripremama i napravimo pomake na ljestvici. Računamo na stari sastav od jeseni osim Nikole Leke koji je uspio potpisati ugovor s prvoligašem Hrvatske Slavenom Belupo. Vjerujem u dobru suradnju sa svima u našem HŠK Posušju pa i većem broju navijača na tribinama,” istaknuo je Slišković, prenosi službena stranica Općine Posušje.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj: