Lendo: Neću dati suglasnost za imenovanje Vlade FBiH

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Refik Lendo je na konferenciji za medije priopćio da je odluku o imenovanju Vlade FBiH dobio 40 minuta uoči obraćanja, te da neće dati suglasnost na odluku o imenovanju Vlade FBiH.

Kako kaže – razloga za to je nekoliko.

Prvo, u tim procesima nema pobjedničke stranke, SDA. Drugo, odluka je donesena mimo ustava i zakona i bez suglasnosti dva potpredsjednika FBiH. Bradara je nju sama donijela. Treće, ne znam te ljude koji su predloženi za Vladu FBiH. Znam samo jednog čovjeka koji je iz Tešnja i Zlatni je ljiljan. Za njega bih potpisao, ostale ne znam, naveo je Lendo, dodajući da ”kao predstavnik Bošnjaka to neće dozvoliti, piše N1.

Bradara je, kako je rekao, najavila dostavljanje odluke Zastupničkom domu FBiH. Ukoliko tamo dobije podršku, kaže Lendo, bit će važeća, a ”to bi bio udar na BiH”.

(www.jabuka.tv | Foto: Fena)

11 komentara

  • Ovoga lika lendu neshvatam nikako , otkud sada da igra ulogu jeli nešto po ustavu ili nije. Godinama sda vodi politiku mimo ustava i nije joj smetalo a sada se poziva na taj isti. Ništa lendo ti samo blokiraj ali ima neko sa zadnjom , a toje gospodin Šmit.

  • Bošnjaci će Hrvate natalitetom “pojest” u idućih 20-30 godina – oko 1,5 milijuna Bošnjaka i 300000 Hrvata (prema popisu iz 2013. god.1,7 mil. Bošnjaka nasuprot oko 500000 Hrvata). Jedino što trebaju je durat nas još nekoliko godina i nestat će nas ovdje kao i u Crnoj Gori, Vojvodini… Pad nataliteta i iseljavanje u EU, te nepotizam i korupcija su nas uništili u svakom pogledu – dušom i tijelom nas nestaje jer smo iskvareni do srži.

  • Vidiš generala zločinačke arpih i bivšeg udbaša jna kako se zaskače na zadnje nogice da bi obranio bakirčeta i svebija jer će ako ne budu na vlasti braćni par završit u kpz zenica ili bižanija kumu u tursku he he odoše 🙊🙈🙉

  • Sarajevo je danas pokazalo da su blize Iranu i takvom režimu nego EU. Na prosvjedima pozivaju na progon stranaca, na portalima prijete ubistvima Konakovicu, Niksicu, urlaju ganjaju novinare, otimaju mikrofone. To je poruka za kakvu se gradansku drzavu bore Bakir, SDA i Komsic i DF. Na zalost ima takvih jako puno i u SDP, NESU, SBiH itd. A hrvati i srbi su postali totalno nepoželjni. Metu su na čelo nacrtali Konakovicu, Niksicu i njihovim obiteljima. Mijatovic je bio simbol srbina koji zeli zajedničku BiH i sada je postao omraženoj od ovih građanskih opcija od Dodika. Visoki prestavnik je postao najveci neprijetelj, Ameri, EU. Ustvari ova bosnjacka svita nacionalista nikad i nije željela EU. Nego Tursku, Iran i Maleziju. To su njihovi uzori demokracije. Zele serijat na prostoru gradanske BiH. Dotakli su dno dna. U vrijeme mjeseca ramazana pozivati na mrznju na ubistva bosnjaka koji ne misle kao ovi je prestrasno. Konakovic i Niksic su mete ekstremnih radikala. A SDA sa Bakirom i DF sa Komsicem su im ih nacrtali. Obavjestajne sluzbe, Mup, stranci, Sipa, Osa moraju reagirati dok nije kasno. Da se ne ponovi Leutar….

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.