Legendarni Patrick Stewart vraća se u Zvjezdane staze – Jabuka.tv

Legendarni Patrick Stewart vraća se u Zvjezdane staze

Nadolazeća svemirska opera s poznatim glumcem u glavnoj ulozi će se, prema izvorima, baviti ‘novim poglavljem u životu Jeana-Luca Picarda’

Patrick Stewart ponovno će odjenuti odoru kapetana Jeana-Luca Picarda u novoj seriji Zvjezdanih staza koja će se prikazivati na CBS All Accessu. Stewart je, naime, službeno potvrdio svoj nastup tijekom konvencije Zvjezdanih staza u Las Vegasu.

Veliki planovi

Podsjetimo, CBS je u lipnju potpisao petogodišnji ugovor sa režiserom Alexom Kurtzmanom čiji je zadatak nadgledati sve emisije vezane uz Zvjezdane staze. Taj ugovor uključuje nekoliko emisija u produkciji, uključujući i onu koja se bavi Akademijom Zvjezdane Flote, animiranom serijom i tako dalje. Kako stvari stoje, nedavno su počele kružiti glasine o povratku eri ‘Nove Generacije’ te povratku Patricka Stewarta.

Stewart je u službenoj izjavi spomenuo da je tijekom snimanja ‘Nemesisa’ u 2002. zaključio da je njegova priča u Star Treku gotova, no da je ostao ugodno iznenađen i ‘čak uzbuđen i oduševljen’ idejom povratka u odoru Jeana-Luca Picarda i otkrivanju nove dimenzije ikoničkog lika, prenosi Tportal.hr.

Omiljeni lik

Patrick Stewart prvi je put preuzeo Picardovu ulogu 1987. te je emisiju snimao sve do zadnje epizode 1994. te je također glumio u nekoliko vezanih filmova – Zvjezdane staze: Generacije, Zvjezdane staze: Prvi kontak, Zvjezdane staze: Pobuna te Star Trek: Nemesis. Serija se odvijala u 2364. godini, 99 godina nakon avantura Jamesa Kirka i Enterprisea.

Produkcija

Prema izvješću Deadlinea, ne radi se o rebootu već o serijalu koji ‘istražuje novo poglavlje u životu Picarda’. Stewart je tijekom konvencije naglasio da serija još nema scenarij te da se radi o ‘nečemu vrlo drukčijem, no stvorenom sa jednakom dozom strasti i ljubavi prema Zvjezdanim stazama’.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.