Legendarni komentator u 77. godini se vraća na HRT

Legendarni Božo Sušec vratio se na Hrvatsku radioteleviziju nakon dugo godina izbivanja, bard hrvatskog sportskog novinarstva napustio je Prisavlje jer je bio iznimno nezadovoljan politikom kakva se vodila na televiziji.

Godinama radi prenoseći utakmice na Areni Sport gdje pretežno prati talijansku i englesku ligu, a sada s ostalim novinarskim doajenima ima emisiju za umirovljenike i osobe starije životne dobi po nazivom Zlatna liga.

Na ekranima tako ponovno možemo vidjeti Liljanu Sauchu, Kseniju Erker, Božu Sušeca i ostale poznate ličnosti. Logično, postavlja se sada pitanje hoće li se Šušec barem na kratko vratiti i komentiranju utakmica, Svjetsko prvenstvo u Kataru se bliži, ostalo je nešto više od mjesec dana.

Bilo bi zaista sjajno opet čuti prepoznatljivi glas koji je ulazio u dnevne boravke hrvatskog stanovništva dugi niz godina dok je radio na HRT-u.

Gostujući u Podcast Inkubatoru kod Ivana Ivkovića, dao je pomalo zagonetan odgovor na pitanje hoće li se angažirati za vrijeme prvenstva u Kataru.

Naime, izrazio je želju za komentiranjem, ali je naglasio kako ‘sve ovisi o HRT-u’. Na Bliski istok vjerojatno ne bi putovao zbog ipak godina, 1. siječnja napunio je 76 godina i nije baš zgodno, ali mu problem neće predstavljati rad iz zagrebačkog studija.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.