Legendarna glumica nakon godina šutnje otkrila kako se ekipa “Prijatelja” ponašala prema njoj – Jabuka.tv

Legendarna glumica nakon godina šutnje otkrila kako se ekipa “Prijatelja” ponašala prema njoj

Bili su tu, doslovce, jedno za drugoga, baš kao što je uvodna špica omiljene humoristične serije “Prijatelji” govorila, no prema svima onima koji su bili tek prolazni likovi kroz kadrove i godine, glavni glumci baš i nisu bili nakloni. O svemu tome sada je po prvi puta progovorila 64-legendarna glumica Kathleen Turner, koja se kao posebna gošća pojavljivala u NBC-jevoj hit seriji, otkrivši kako se nikada nije pretjerano zbližila s ekipom.

Bit ću vam sasvim iskrena: uopće se nisam osjećala ugodno na setu. Njih šestero bili su banda i nisu prihvaćali druge, a mislim da to nije samo moje iskustvo. No, ne vjerujem da je i to bilo namjerno. Bili su ta usko povezana grupa, koja je konstantno bila zajedno, stoga nitko izvan njihovog kruga nije bio bitan, otkrila je za Vulture glumica Kathleen Turner, koja je u seriji imala ulogu Helene Handbasket, oca transvestita Chandlera Binga.

Kathleen Turner pojavila se u točno tri epizode, tijekom deset sezona snimanja, piše Tportal.hr.

Sjećam se da sam nosila tu tešku šljokičastu haljinu i cipele s visokim potpeticama su me ubijale. Znam da mi je bilo čudno da nitko od ekipe nije mi ponudio da sjednem, dok se jedan iz starije ekipe nije sjetio i naredio da mi se donese stolac, prisjetila se ova dobitnica Zlatnog globusa, ali i nominirana za Oscara.

Glumica, koja iza sebe ima 41 godinu dugu filmsku karijeru te je često angažiraju da podučava mlađe naraštaje glumi, raspričala se o mlađim kolegama iz serije ‘Prijatelji’:

Možda bi, daKathleen Turner u ‘Prijateljima’ sam s njima radila nekoliko mjeseci, bila u boljoj poziciji, no o njima mogu zaključiti samo na temelju perioda u kojem sam radila s njima, a to nije bilo dugo.

No, osim po ‘Prijateljima’ slavna je glumica ‘oplela’ i po kolegi Burtu Reynoldsu, s kojim je 1988. godine snimala ‘Uključujemo se u program’.

Snimanje s Burtom Reynoldsom bilo je grozno. Prvi dan našeg snimanja me rasplakao rekavši nešto kako neće dopustiti da ga žena zasjeni. Njegovo ponašanje me šokiralo. Uplakana sam izletila iz sobe, nazvala muža i rekla da ne znam što da radim, a on mi je rekao: ‘Samo radi ono što najbolje znaš’. Bilo je sve komplicirano jer je ekipa počela zauzimati strane, no što se tiče moje izvedbe, stavila sam sve negativno sa strane.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.